Hermès it-bag levert 125.000 dollar op

Het is een feit: vrouwen kunnen echt verliefd worden op tassen. Of het nu gaat om die leuke clutch vol met Swarovskisteentjes, of een stoere zwartleren shopper. Wij van Glamourland zijn dol op iedere fashionable tas. Ook een it-bag van Hermès staat in de top drie van onze wishlist. Investeren noemen wij dat; deze tas blijft je hele leven hip!

 

glamourland

Foto: Hermès

 

Dat moet ook de anonieme bieder die 125.000 dollar (91.236 euro) neertelde voor een handtas van Hermès hebben gedacht. Nog nooit eerder werd een handtas van dit merk voor zoveel geld geveild. Hij of zij, de bieder wenst anoniem te blijven, moest en zou deze fantastische musthave hebben: de Geranium Porosus Bag die is ontworpen door Christian Astuguevieille. Whatever it may cost!

 

Ter vergelijking: de beroemde Crocodile and Togo leather bag bracht in de pre-sale een ‘schamele’ 50.000 dollar (36.494 euro) op. Een koopje dus?!

 

glamourland

Foto: Hermès

 

Wij van Glamourland zijn helemaal jaloers op de anonieme bieder die nu in het bezit is van de eyecatcher. Misschien was het wel een man die deze tas kocht als Valentijnsgeschenk voor zijn grote liefde. Doe ons ook maar zo’n lover!