Heren, duik trendy de zomer in met je zonnebril!

De zomer is in aantocht! Omdat het niet verstandig  is om te wachten tot de zomer eindelijk in het land is, hebben wij van Glamourland alvast enkele tips om het perfecte zonnebrillenpaar uit te kiezen. Stel je dit even voor: Tom Cruise in Top Gun was een echte chick magnet, maar hoe zou hij hebben gescoord zonder zijn perfecte aviatorbril? Hier hoeven we geen tekeningetje bij te maken lijkt ons. Één ding is alvast duidelijk: be ahead of the game guys!

 

De trends voor deze zomer zijn volop aanwezig en het is belangrijk dat je deze koe stevig bij de horens vat. Indien je er stijlvol wilt uitzien, je party ogen lekker wil verbergen achter een brillenpaar of gewoonweg je ogen wil beschermen tegen de zon – er is voor elk wat wils.

 

De zoektocht naar het perfecte paar is echter niet zo gemakkelijk. Gezichtsvormen en persoonlijke stijlen zijn net zo talrijk als de verschillende merken, kleuren en monturen die je momenteel kan vinden op de markt … maar succes verzekerd eens je de beste match hebt gevonden!

 

Je favoriet voor deze zomer? Denk aan zonnebrillen en Ray-Ban schiet je ongetwijfeld te binnen. Gedurende de jaren waren ze de favoriet van wereldsterren zoals Bob Marley, James Dean en Tom Cruise (Top Gun, remember?!). Zelfs op het grote scherm waren ze niet te stoppen, denk maar aan Reservoir Dogs en The Blues Brothers. Kortom, met Ray-Bans ga je nooit uit te bocht.

 

Glamourland

Foto: ray-ban.com

 

De Ray-Ban Clubmaster is het perfecte alternatief voor de Wayfarer, die al een stevig plekje heeft veroverd in Sunglass Town. Deze waaghalzen zijn beschikbaar in verschillende monturen, met transparante of gekleurde glazen (een trend die je zeker nog zal terugzien dit najaar). Bovendien kun je ze op eindeloze manieren combineren met je persoonlijke stijl.

 

Glamourland

Foto: ray-ban.com

 

Ooit gehoord van de sweatbar? Dit is zeker iets wat je zal zien opduiken de komende maanden, maar wat is het juist? De sweatbar is een dunne metalen staaf die loopt langs de de brug van je bril, zoals je kan zien bij het bovenstaand model Ray-Ban Outdoorsman of de Tom Ford Aviators.

 

Glamourland

Foto: redhotsunglasses.co.uk

 

Wij van Glamourland zijn ook een grote fan van alles wat Persol doet. Neem nu deze Personal Havanas bijvoorbeeld: een tijdloze klassieker (ook hier in vele kleuren beschikbaar) die zijn uitstraling nooit zal verliezen. Wil je waar voor je geld, kies dan voor het tortoisemontuur. Deze trend is zeker geen eendagsvlieg!

 

Vergeet de regel die zegt dat accessoires slechts op de tweede plaats komen. Waarom probeer je niet gewoon het omgekeerde? Kies je favoriete brillenpaar, check jezelf in de spiegel en kies dan de rest van je outfit. Een ideetje voor morgen?