Hello Kitty!

Welkom in de Hello Kitty hemel! Roze cupcakes, mierzoete taartjes, neon lippenstift, Japanse mode en overal glitters. Zo was de Hello Kitty Ladies Night in Den Haag deze week te beschrijven. Glamourland was erbij.

 

 

 

Zo’n  200 vrouwen reisden af naar Den Haag voor hun favoriete kat. Hello Kitty werd in de jaren ’70 getekend  door de Japanse ontwerper Ikuko Shimizu, en nu bijna 40 jaar later is het schattige diertje nog steeds populair.

 

Op de Ladies Night in het sushi-restaurant Set Genki Tei kon je ondermeer Hello Kitty-koekjes versieren, Hello Kitty-origami leren, gefotografeerd worden in een kimono en naar de Hello Kitty-fashionshow kijken. Onze favoriet was de Hello Kitty-bh. Wie honger kreeg bestelde wat sushi, of nam een hapje van een Hello Kitty-muffin danwel koekje of -hamburger. De echte Hello Kitty-fan kon zelfs een tijdelijke Hello Kitty-tattoo laten zetten en zich laten opmaken als het beestje.

 

  

 
Volgens de Japanse Vogue, die hier en daar in het restaurant verspreid lag, zijn neon-lippen de laatste trend. Deze dame van de organisatie wist dat maar al te goed:

 

 

 

Hello Kitty is dus niet meer alleen voor jonge meisjes. Volwassen vrouwen waanden zich afgelopen maandag in een Hello Kitty-hemel. Er was geen man te bespeuren. En dat was maar goed ook, waarschijnlijk was het voor hen de Hello Kitty-hel geweest ;-)

 

Reporter: Marleen