Hot verlovingsnieuws

Bij de aankondiging van een nieuwe verloving in celeb-land kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Daar moet even over geschreven worden. Nou dames, hou je hart maar vast, hier is ‘tie dan, groot verlovingsnieuws: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn verloofd.

Het schijnt dat het koppel zich al op 31 mei jl. heeft verloofd, maar tot nu toe hebben ze het stil gehouden. Vandaag pas pikten de Amerikaanse tabloids het verhaal op.

Denk je nu “Miley wie..?”  dan kunnen we je geen ongelijk geven, zeker als je nog niet in het bezit bent van een setje koters onder de tien jaar. Miley Cyrus begon haar carrière als kindsterretje in de tv-serie Hannah Montana. Een enorme hit die ook in Nederland werd uitgezonden. Kinderen wereldwijd zongen met haar liedjes mee en zaten aan de buis gekluisterd als Miley te zien was. Inmiddels is Miley ouder en een stuk volwassener geworden. Een poosje geleden kwam ze in opspraak omdat ze tijdens een concert nogal bloot gekleed was en tamelijk ver was afgedreven van het schattige Hannah Montana typetje.

 

Miley is helemaal door het dolle met de verloving. Zo vertelde zij tegen People magazine. Ze kijkt uit naar een leven vol blijdschap met haar Liam. Bleugh, veel zoeter wordt het haast niet.

Wacht maar Miley, we spreken je graag over een paar maanden als Liam het dopje niet op de tandpasta doet, de vuilnis niet buiten zet en je zijn stinkende sportsokken mag wassen. Deze reporter wenst je in ieder geval veel succes… ;-)

 

Reporter: Marylou

Twitter: Marylou_h