Heeft u die Louboutins ook in maat 46,5?

Inmiddels is iedere Nederlander al een keer geconfronteerd met het verontrustende en verstrooide voorkomen van ‘Keeping up With The Kardashians’ ster Bruce Jenner. De voormalig Olympisch winnaar heeft inmiddels dusdanig veel aan zijn uiterlijk laten versleutelen dat hij meer op een verminkt Playmobil poppetje begint te lijken dan de knappe sportman die hij ooit was.

 

Bruce-Jenner

Foto: Bruce Jenner

 

De geruchten dat Bruce een geslachtsveranderende operatie zou willen ondergaan is door meerdere bronnen binnen de familie al bevestigd. Een weg geschaafde adamsappel, haartransplantaties, corrigerend ondergoed en een paar wenkbrauwen waar menig vrouw jaloers op is voeren de geruchten des te meer.

 

Vandaag was de 3e keer dat de strakgetrokken Olympisch sportman in Malibu gespot is met een felgekleurd nagellakje. Hij is voor het eerst sinds zijn vermeende borstvergroting weer in het openbaar verschenen, en dan is een goed verzorgd stel handen wel het minste dat je kunt doen.

 

Wij van Glamourland hebben al vaker met grote ogen naar Bruce gekeken, en kregen dorst bij het aanzicht van zijn droge dorre haar dat inmiddels tot over zijn schouders lijkt te vallen. Ook hebben wij ons afgevraagd waarom Jenner nooit lijkt te lachen op foto’s.  Wellicht schieten de nietjes achter zijn oren dan los?

 

Eerder vandaag heeft de Amerikaanse zender ABC aangekondigd  dat Diane Sawyer voor haar programma 20/20 een exclusief interview met Jenner zal hebben dat maar liefst 2 uur gaat duren, getiteld ‘Bruce Jenner – The Interview’. Wij van Glamourland kunnen niet wachten!

 

Vorige maand meldden bronnen al dat Jenner voorbereidingen zou treffen voor een interview met Sawyer dat waarschijnlijk op 24 april zal worden uitgezonden in de VS. Een veel besproken documentaire over Bruce zijn geslachtsverandering, waarvoor de plannen klaar lagen, komt daardoor op een laag pitje te staan.

Bronnen binnen de familie verklaarden dat Bruce ook zou twijfelen over de onthullende documentaire, momager Kris zou er sowieso alles aan doen om te zorgen dat Bruce geen soloshowtje krijgt. Stel je voor! Wij van Glamourland kunnen niet wachten, en zijn stiekem ergens ook wel jaloers op de 65-jarige realityster, bedenkend dat de kledingkasten van alle Kardashians tot zijn beschikking zullen staan!