Heb jij al een Doutzen Kroes aan je muur? Doutzen is kunstenares geworden!

Doutzen Kroes heeft haar kwaliteiten uitgebreid. De Friese schone heeft zich van haar meest artistieke kant laten zien en een schilderij gemaakt. Het bijzondere is dat jij hem thuis aan je muur kunt hangen! Naast de canvaskopies maakt iedereen die via http://www.eenthuisvooralledieren.nl/ het Wereld Natuur Fonds steunt kans op dit originele door haar geschilderde en gesigneerde schilderij.

 

Glamourland schilderij Doutzen Kroes

Doutzens schilderij De witte letters staan niet op het originele schilderij (tegen fotokopies)

 

Het topmodel steunt al vele jaren het Wereld Natuur Fonds. Het WNF zorgt sinds 1961 voor het wereldwijde natuurbehoud. Op het schilderij staat Doutzen’s ouderlijk huis afgebeeld in het Friese plaatsje Eastermar. Voor Doutzen was dit een gelukkige plek om op te groeien en ze wil graag dat de wereld een leefbare plek is en blijft. Doutzen hierin steunen kan door een gift aan het WNF of door een canvaskopie van haar schilderij te bestellen.

 

Hiermee wordt het WNF geholpen bij hun missie en maakt men kans op ’s werelds enige echte schilderij, wat geschilderd en gesigneerd is door Doutzen. Meer informatie om een ware Doutzen Kroes aan je muur te kunnen hangen vind je hier.

 

Foto uitgelicht: Doutzen Kroes voor L’Oréal Paris