Happy Halloween!

Voordat onze goedheiligman weer voor de deur staat (hopelijk vergezeld door zijn trouwe pieten) en veel goedheid in ons land zal brengen kunnen we nog een iets minder vredelievend feest verwachten, Halloween! Wij van Glamourland zetten een aantal leuke Halloween tripjes voor jullie op een rij.

 

Glamourland

Foto: Charlotte Olympia

 

Amsterdam Halloween Festival

Zaterdagavond 26 oktober zal de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van onze hoofdstad voeren. Mummies, vampieren, heksen, creepy dokters en bloedende bruiden zullen de straten van onze hoofdstad ‘opleuken’. De jury bestaande uit actrice Victoria Koblenko, stylist Fred van Leer en drag queen Jennifer Hopelezz zullen de 3 origineelste creaties uitkiezen. Kom langs de kant staan en beoordeel de spectaculaire creaties zelf!

 

Fright Nights

Jong tot oud komen al jaren samen tijdens de Fright Nights in attractiepark Walibi Holland. Volgens onze redactie één van de meest reële halloweenervaringen ooit. Vele acteurs jagen je de stuipen op het lijf. Brullende motorzagen van een horrorleger tegen je benen, achterna worden gerend door creeps op stelten en een freeky clown met weerzinwekkende shows. Lachen, griezelen, brullen!

 

Glamourland

Foto: Walibi Holland

 

Halloween Dinner Cruise

Deze griezelperiode kun je een huiveringwekkende tour door de Amsterdam Dungeon maken en vervolgens aan boord stappen van een Halloween boot voor een horrortocht door de spookachtige grachten van Amsterdam. Herbeleef een avond lang de duistere geschiedenis van Amsterdam. Wij van Glamourland gingen jullie al voor en griezelden gezellig mee waarbij we een exclusieve Halloween make-up workshop kregen van niemand minder dan Marcel Alberti, dé grimeur van de Walibi Fright Nights.

 

 

Glamourland

Foto: Redactie Glamourland

 

Be a vamp

Naast deze leuke uitstapjes zijn er nog vele andere Halloween themafeesten te bezoeken. Charlotte Olympia heeft een hele collectie ontworpen om Halloween in stijl te vieren. Satijnen sandaaltjes met glow-in-the-dark botten, suède vamp pumps en clutches met gouden vleermuizen. Wij van Glamourland maken zelfs het meest onsmakelijke feest nog glamorous!

 

Glamourland Glamourland

Glamourland Glamourland

Glamourland Glamourland

Foto’s: Charlotte Olympia