Halló nieuwe hype: de mannenknot!

Ti’s wat, die hypes rondom die mannen. Dat het tegenwoordig behoorlijk trendy is om een stoppelbaardje te laten staan, is inmiddels al zo’n tijdje bekend. En ach, we moeten dan ook toegeven: we zien het stiekem maar al te graag. Wij van Glamourland zouden onszelf echter niet zijn als we geen nieuwe trend op het gebied van de lokken van de man hadden ontdekt: wil manlief er dít jaar bijhoren, zal hij een knotje op zijn hoofd moeten fabriceren. En néé, dan niet zo’n strakke donutknot die je in een ver verleden nog eens voor een balletles creëerde. Denk juist aan een nonchalant exemplaar, die allesbehalve te strak zit.

 

Toch nog niet helemaal overtuigd? Dat dachten we al. Daarom, speciaal voor jou, een handjevol knappe kiekjes van minstens zulke knappe mannen. Met knotjes, uiteraard. Bedank ons later maar.

 

Glamourland knot

Foto: Tumblr

 

Ha, bewijs numero 1! Al mogen die armen er ook zijn.

 

Een knotje is stijlvol

Foto: Tumblr

 

Knotjes onverzorgd? Think twice! Hoé classy ziet dit eruit?

 

Glamourland knot

Foto: Tumblr

 

En uhm. Ja. Is commentaar nog nodig?

 

Acteur Orlando Bloom was er vroeg bij: hij rockt al een flink tijdje zo’n knotje.

 

Ook Harry Styles van de populaire boyband One Direction wordt regelmatig gespot met dit kapsel. Wat eigenlijk, stiekem, best wel cute is. Zeiden we dat hardop?

 

Brad Pitt, de baas der mannenknotten, mocht natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Als bovenstaande kiekjes je nog niet overtuigd hadden, weet Brad daar vast verandering in te brengen.

 

Ha, de conclusie is voor ons van Glamourland niet heel ver weg: mannen zijn fijn, en dat zijn knotjes ook, dus de combinatie lijkt ons nóg aangenamer. Over smaak valt echter niet te twisten en misschien hebben we je toch niet overgehaald. Dus, wat denk jij: to knot or not to knot?