Haartrends m/v: herfst & winter 2013

Kan lang haar nog wel en welke haarkleur is in het najaar helemaal hot? Benieuwd wat de haartrends voor komende herfst en winter zijn? Wij van Glamourland vertellen je alles erover.

 

Voor de vrouwen
Hieronder tref je de haartrends aan voor komende herfst en winter:


1) Pittige korte kapsels
In modeland zal de tomboy look helemaal in zijn en dat betekent dat daar ook een pittig kort kapsel bij hoort. Het haar dus in de nek kort opknippen en aan weerszijden van het gezicht het haar flink uitdunnen. Een mooie lange lok aan de voorkant over je ogen heen zorgt voor een vrouwelijke, zachte uitdrukking.

2) Paardenstaart
Helemaal hot is de paardenstaart. Lekker makkelijk je haren naar één kant kammen en vastmaken met een elastiek. Et voilà, je kan weer voor de dag komen.

3) De bob

Wat we ook terug gaan zien is de bob kapsel, met een schuine of een recht geknipte pony. Het maakt allemaal niet uit, zolang het maar een bob is.

4) Lang en halflang haar
Lang en half lang haar kunnen altijd en draag je dit najaar het beste in een krul of slag. Het haar boven op je hoofd dient dan wel glad gestreken te zijn.

 

Voor de mannen
Ook voor de mannen zijn er komend seizoen wat trends te ontdekken.


1) Sloddervos
De mannen mogen ongekamd, lekker wild en een beetje slordig de deur uit. Vooral lang haar zien we in het straatbeeld terugkomen.

2) Elegant
Een andere trend, het tegenovergestelde van de slordige look, is de elegante look. Kenmerkend hiervoor zijn de korte zijkanten en de langere bovenlengte.

 3) Militairy
Tot slot zal de militaire coupe populair zijn.  Dat wordt met de tondeuse op standje 2 aan de slag gaan. Een lekker kort en fris koppie dus.


De haarkleur
Durf te experimenteren met kleur, de kleuren paars, roze, blauw, groen en kersenrood zullen het goed doen. Heb je minder lef dan zijn vooral hazelnoot tinten, goud- en koperblond altijd goed. Heb je meerdere kleuren in je haar zorg er dan voor dat de overgang tussen de verschillende kleuren subtiel is.

 

Mocht je niets aan je haar willen doen dan zijn haaraccessoires dit seizoen helemaal hot. Dus ga op zoek naar die ene chique haarband of een preppy haarspeldje.

 

Wij van Glamourland zeggen: “Als je haar maar goed zit, dan kan je de hele wereld aan” .