MAKE IT YOUR OWN! – BY GUCCI

Dit is écht iets voor de creatieve Glamourlanders onder ons, dus crea-bea’s opgelet! Ben je een Gucci liefhebber? Dan moet je dit artikel ook zeker even doorspitten ;-)

Gucci, het veel besproken merk dat onmogelijk meer is weg te denken uit de fashion scene is een andere weg ingeslagen. Om precies te zijn een betaalbare weg, maar of deze weg lang te gebruiken is nog maar de vraag. MAKE IT YOUR OWN, dat is waar het allemaal omgaat. Je woonkamer wordt tijdelijk een doe-het-zelfzaak, maar het resultaat zal ongetwijfeld de moeite waard zijn!

 

The Jackie – by Gucci

The Stirrup – by Gucci

 The new Bamboo – by Gucci

Wat heb je nodig? Een printer, een aantal vellen papier, beetje Pritt stick en een schaartje. Vergeet uiteraard niet uw kleurpotloden en glitters! Woont u in een familie woonwijk? Dan zijn de benodigdheden binnen handbereik. Even aanbellen bij uw buurmeisje en informeren naar haar knutselspullen en u bent klaar om van start te gaan. Gucci biedt ons namelijk de mogelijkheid om onze eigen Gucci bag in elkaar te knutselen.

Online kunt u de patronen van drie desginers bags downloaden, selecteer uw pareltje en printen maar. U kunt kiezen uit: ‘The new Bamboo’, ‘The Jackie’ en ‘The Stirrup’. Kunt u niet kiezen? Voelt u zich dan gerust vrij om alle drie de tassen in elkaar te zetten, de gezellige feestjes beginnen meestal pas laat in avond dus u heeft overdag tijd zat!

Make it your own! By Gucci

 

U kunt de tassen zelf costumize en het papieren tasje omtoveren tot een echte desginers bag. Wellicht blijkt u een verborgen talent te hebben en kunt u hierna aan de slag als ontwerper. Als het knutsel werk erop zit – en u heeft nog zin in een volgende fase – dan kunt u de tas fotograferen en posten op Facebook. Hier kan iedere Gucci liefhebber uw ontwerp bewonderen. Vergeet niet uw naam te noteren, want u weet hoe het gaat:’liever goed gejat dan slecht verzonnen’.

Glamourlanders veel succes! Oh and remember: ‘think out of the box’.

Have a glamorous day!

 

Wilt u weten waar u de patronen kunt vinden? Breng dan even een bezoekje aan hun Facebook page!