Gucci opent ’s werelds grootste herenwinkel in Milaan

Heren opgelet! Het luxe modehuis Gucci opent eind juni een winkel uitsluitend gericht op mannen in modestad Milaan. Deze nieuw te openen winkel zal zich gaan bevinden in de Brera district, net buiten de beroemde modewijk Via Montenapoleone. Het zal ’s werelds grootste winkel uitsluitend voor mannen gaan worden. In deze vestiging zal je binnenkort naast kleding ook terecht kunnen voor een hele reeks aan andere items. Denk daarbij aan schoenen, tassen, brillen, juwelen, horloges enzovoort. Naast de pret-a-porter lijn zullen er ook made to measure producten verkocht gaan worden.

Deze exclusieve herenwinkel is niet de eerste voor Gucci. In december 2012 opende zij al een vestiging in Sao Paolo, voorafgegaan door 2 vestigingen in China.

 

gucci man

Bron: Gucci

Het openen van filialen gericht op alleen de heren onder ons is een trend dat gespot wordt bij steeds meer grote modehuizen. Zo openden Christian Louboutin en Bottega Veneta al eerder een men’s store in New York en opent Valentino er binnenkort een in Parijs. Wij van Glamourland juichen deze trend alleen maar toe!