Groots mode-event; Rotterdam’s Best

Afgelopen weekend vond in het Rotterdamse Westelijk Handelsterrein een groots modespektakel plaats genaamd ‘Rotterdam’s Best’. En inderdaad, het beste van Rotterdam was aanwezig. Het mode-evenement, geïnitieerd door modehuizen Oger en Marccain in samenwerking met reisbureau Buitenlandsche Zaken, was een groot succes. Naast een groots opgezette modeshow met de nieuwste heren- en damesmode traden ook Lee Towers, Anita Meyer en de waanzinnige saxofonist Tim Wes op. De presentatie was in handen van de charmante Charlotte Labee.

 

 

Bij binnenkomst werden de gasten met een glas Veuve Cliquot champagne ontvangen. De Nederlandse pers was in grote getale aanwezig. Naast de relaties en klanten van de initiërende partijen waren er namelijk ook veel bekende gezichten afgekomen op dit groots opgezette modefestijn. Zo zagen we onder andere Rosanna en Patrick Kluivert, GTST acteur Ruud Feltkamp, personal trainer Carlos Lens, realityster Laura Ponticorvo met Sterren Dansen op het IJs collega Mimoun Ouled Radi, tieneridool Monsif (altijd zeer fashionable gekleed), Yvonne Keeley en dochter Roxy. Daarnaast waren ook Feyenoord spelers Ruben Schaken en Guyon Fernandez, Re-Play (de Rotterdamse R&B sensatie) en Laura Huizer aanwezig. Laatstgenoemde kwam uiteraard ook om naar het optreden van haar man Lee Towers te kijken. Gasten werden getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes alsmede de muzikale klanken van DJ Raymundo, de resident DJ van het hoofdstedelijke Escape.

 

 

Saxofonist Tim Wes opende de avond met een spetterend optreden. Vervolgens gaf Lee Towers een fantastisch optreden. Still going strong after all these years mogen we wel zeggen. Daarna was het tijd voor een spetterende modeshow die fantastisch in elkaar zat. De sieraden werden verzorgd door Schaap & Citroen juweliers en de (zonne-)brillen waren van Akkerman Eye Fashion. Eveneens een begrip in Rotterdam. Overduidelijk werd overigens dat Oger niet alleen bestemd is voor alleen zakenmannen en Marccain voor de wat oudere vrouw. Marccain is ook voor de jongere vrouwe absoluut draagbaar. Reisbureau Buitenlandsche Zaken gaf nog twee reizen weg naar Noma in Kopenhagen: het beste restaurant ter wereld op dit moment. Anita Meyer verzorgde na de modeshow nog een fantastisch optreden waarna DJ Raymundo en Tim Wes het verder afmaakten. Daarna stroomden de vele restaurants die het Westelijk Handelsterrein rijk is volledig vol en bleven vele aanwezigen in de stad dineren. Het was een fantastische avond uit in de Maasstad.

 

 

Foto’s: Philip Long Joy – Longjoy Photography en

Prasanna Yahampath – Y-photography