Gordon doet wederom afvalpoging

De zanger, die begin dit jaar ook al van zijn overtollige kilo’s af probeerde te komen, is opnieuw begonnen aan een afvalrace van zeventig dagen.
“Ik heb de zomer overleefd, ook al waren er wel weer zwakke momenten en ben ik in gewicht aangekomen”, biecht Gordon dinsdag op via Facebook.

“Van de twaalf kilo eraf waren er weer vier bij geslopen. Ook was mijn diabetes weer teruggekeerd en dat was voor mij de grootste teleurstelling.”

Sinds anderhalve week hangt de 44-jarige ex-Topper weer aan de gewichten. “Ik ben weer helemaal op de healthtour en dat bevalt me super. Elke dag train ik en doe zelf een keer per week een bootcamp in de buitenlucht. Geloof me, dat is loodzwaar.”

Na de jaarwisseling begon Gordon aan een afvalrace van zeventig dagen. Zijn doelstelling was veertien kilo kwijt te raken in zeventig dagen. Destijds kondigde de zanger aan zijn strijd tegen de kilo’s vast te leggen voor een televisieprogramma.

Gordon schrijft dinsdag dat zijn afvalstrijd veel inspiratie oplevert. “Ik ga nu voor helemaal strak en vol van energie. Ik ben supercreatief en schrijf de ene song na de andere, verzin programma’s, schrijf scripts, noem het maar op.

 

Uiteraard wensen wij van Glamourland Gordon veel succes, YOU CAN DO IT GOOR!

 

Bron: ANP