Gooische matras of Maastricht’s Hoeslaken?

Robbie Hasselt. Dat is de naam van de 20-jarige toyboy van Onno Hoes. Wij van Glamourland vroegen ons af wat zich in het hoofd van de burgemeester van Maastricht zou hebben afgespeeld. ‘Wat Bill Clinton kan, kan ik beter.’

 

Glamourland Bill Clinton

Foto: Jason Heuser

 

Dit is namelijk niet het eerste scharreltje van de 53-jarige snoeperd. Tijdens zijn relatie met roddelkoning Albert Verlinde had hij de 25-jarige Ruud Schepers ook al aan de haak geslagen.

 

De commotie snappen wij van Glamourland alleen niet helemaal. Wie kent de situatie van een typische Gooische vrouw niet, die valt voor de ‘beautiful chocolate man’ die het zwembad bijhield. En wat dacht je van de perfecte vader die valt voor de ronde pluspunten van de au pair uit Zweden? Ieder huisje heeft z’n kruisje. Gelukkig voor Onno is hij al een tijdje single, and he sure loves to mingle!

 

Portret Onno Hoes burgemeester te Maastricht

Foto: Guy van Grinsven/StudioPress b.v.

 

Wel vragen wij van Glamourland ons af of het uit de school klappen van de 20-jarige Robbie zijn ‘relatie’ de kop heeft gekost. Minder dan 3 dagen na het uitlekken van al het beeldmateriaal is Onno namelijk vertrokken naar het buitenland en waarschijnlijk is er een oud vlammetje aangewakkerd. Vandaag verscheen namelijk een tweet online van Onno’s vorige fling Ruud vanuit Dubai. Laat dat nu net de plek zijn waar Hoes een vakantieoptrekje heeft.. snoepreisje?

 

Glamourland gemeentehuis maastricht

Foto: Stadvoor

 

Als het aan Glamourland ligt gaat de burgemeester met de leukste ‘first lady’ naar huis. Schijnbaar ligt hij met zijn 53 jaar prima in de markt, en welke single man wil dat nu niet? Eerder heeft Onno aan RTL Boulevard toegegeven gebruik te maken van de gay dating app Grindr. Of hij hier zijn sociale contacten nog steeds legt met een foto van zijn blote lijf (zonder ambtsketting ) is nog maar de vraag.

 

Glamourland gay

Foto: Tumblr

 

Robbie Hasselt lijkt in ieder geval de zwakste schakel. Zolang Onno gelukkig is en geniet van zijn druk bezette leven als vertegenwoordiger van Maastricht gunnen wij van Glamourland hem allerbeste!

 

Foto uitgelicht: Guy van Grinsven/StudioPress b.v.