SAY GOODBYE TO FROZEN FINGERS

We love Apple and we love our Iphone! Zonder Iphone zijn we tegenwoordig nergens meer. Wanneer we het spoor bijster zijn, helpt ons Appeltje ons weer op weg. Het is ons geheugen in drukke tijden, zorgt ervoor dat wij geen afspraak kunnen missen en wekt ons zachtjes op de vroege ochtend. Ons appeltje is onze beste vriend! Maar de winter staat voor deur en ervaring leert dat touchscreen en handschoenen niet samen gaan, “Houston, we have a problem!”

Foto: Geekbeat.tv

 

Gelukkig worden er voor problemen oplossingen gezocht, zo ook voor ons ‘frozen fingers’ probleem. Solomatrix.inc het Amerikaanse bedrijf met de slogan: ‘Making smartphones smarters’ is met een functionele en zeer stijlvolle oplossing gekomen. Een Iphone case met een uitklapbaar toetsenbord zal ons steunen in deze koude winterdagen.

 

De case zorgt er niet alleen voor dat je jouw handschoenen kan aanhouden, maar beschermt jouw oogappeltje ook tegen dronken valpartijen. Aangezien onze appeltjes nog wel eens uit handen worden gegeven tijdens leuke feestjes, is dit geen overbodige luxe!

 

Er zijn drie varianten van de Spike, zoals de case word genoemd. De Spike 1, Spike 2 en Limited Edition de Spike 3. Uiteraard gaat onze interesse direct uit naar de Spike 3, heel begrijpelijk. De drie cases hebben alle drie een eigen ‘finishing touch’ gekregen. De verschillen zijn te zien in de vormgeving van het toetsenborden en de aluminium rand waarmee de case is afgewerkt. De Spike 3 is als enige te verkrijgen in twee kleuren, namelijk: ‘Neutron Gray’ en ‘Kickstarter Green’. Verwacht wordt dat de Spike 3 binnenkort haar kleurenpalet zal uitbreiden. Om de Limited Edition nog iets unieker te maken kun je ervoor kiezen de achterkant te laten ingraveren met een persoonlijke tekst. Suggestie: We love Glamourland!

 

Foto’s: kickstarter.com

 

Wellicht is het je al opgevallen dat de afbeeldingen gericht zijn op de Iphone 4, dat heb je dan goed gezien! De lancering van deze case vond plaats op 12 Augustus 2012, het uiterlijk van de Iphone 5 was nog onbekend dus kon Solomatrix hier helaas nog niet op inspelen. Maar wees niet getreurd, de makers van de Spike hebben beloofd binnen vier maanden – na de lancering van de Iphone 5 – een case te hebben ontwikkeld voor ons nieuwe oogappeltje.

Laat de winter maar komen!