Gloednieuwe Lexus LC bungelt hoog boven Amsterdam

Pak gladgestreken, haren in de plooi en met gierende banden naar de SkyLounge van het DoubleTree by Hilton Hotel in Amsterdam! De reden? Het unieke #CreatingAmazing event van Lexus waar de gloednieuwe LC werd gepresenteerd en waar menig ster, inclusief een heel bijzondere, voorbij flitste. Benieuwd naar de avond? Riemen vast!

 

LexusCREATINGAMAZING

LexusCREATINGAMAZING

 

Dat de buitengewone Lexus lancering volle zalen trok tijdens de presentatie van het nieuwste model mag gezegd worden. Eenmaal geopend stroomde het dak razendsnel vol met sterren, relaties en ander hooggeëerd publiek, al was er één die er met kop en schouders bovenuit stak. De gloednieuwe Lexus LC werd namelijk onder leiding van Nederlandse illusionist Victor Mids hoog boven de Amsterdamse binnenstad gepresenteerd. Over een hoogtepunt gesproken!

 

LexusCREATINGAMAZING

LexusCREATINGAMAZING

 

Dat de sky the limit is, of in dit geval anything but the limit, bewees Lexus die avond volledig. Al op weg naar het dak van het hotel werden genodigden verrast door een exclusieve cocktail-spray waarbij de sfeer er automatisch goed in zat. Bijzondere ervaringen volgden elkaar snel op, waaronder experimentele food stations, mooie mannen die de handen van gasten wasten en daarnaast was daar de rijdende Double Robotics die iedereen toezong. Frisgewassen handjes in de lucht!

 

LexusCREATINGAMAZING

LexusCREATINGAMAZING

 

Lezers met een hoge mate van scepticisme, niet zo snel! Lexus kiest voor onderscheidend en out-of-the-box en slaat daarmee een geheel nieuwe weg in. Aanvoerder van dit alles is Geordy Bloem, General Manager van Lexus Nederland. Ons wordt verzekerd dat Lexus en saai niet meer in een adem genoemd gaan worden, en dat de auto exact zo op de weg rijdt zoals deze tijdens het CreatingAmazing event werd gepresenteerd. Een enkeltje prullenbak voor het begrip ‘conceptmodel’!

 

LexusCREATINGAMAZING

LexusCREATINGAMAZING

 

Voor de snelheidsduivels onder ons die deze week nog een ritje naar de Lexus-garage willen maken wordt het geduld aardig op de proef gesteld: De luxueuze high-performance premium coupe is vanaf het voorjaar van 2017 leverbaar. Het goede nieuws als het eenmaal zover is: binnen 5 seconden staat de handtekening onder het contract. Net zo snel als de accelereertijd van de nieuwste Lexus naar 100 km/h!

 

Beelden: Lexus Nederland