Glamping

De zon schijnt en de eerste feestdagen van mei zijn begonnen, dus alle Glamourlanders opgelet! Hou je van luxe en comfort, maar toch ook een beetje van het oerhollandse kamperen? Dan is “Glamping” (glamorous camping) de ideale combinatie! Glamping staat voor kamperen op exclusieve plekken met alle luxe en gemakken zoals je in een luxe resort ook zou hebben. Zorgeloos op pad met de auto, want alles staat op bestemming helemaal voor je klaar. Je hoeft dus niet zo sneu te tobben met een overvolle caravan of vouwwagen en een goed gepakte koffer is voldoende.

 

De Glamping accommodaties hebben een uitgebreide keuze en er zijn veel verschillende tentsoorten (maar ook hutten) beschikbaar. De meeste tenten zijn volledig ingericht en hebben bijvoorbeeld een keuken, maar ook een eigen douche of toilet.

 

Op internet zijn verschillende Glamping mogelijkheden te vinden. Tenten zo luxe als een hotelkamer, maar ook echte safari hutten in the middle of nowhere. Camperen heeft toch een labeltje “not done”, maar op deze manier zou het zomaar eens leuk kunnen zijn!

Slapen in een heerlijk king-size bed maar toch in de natuur, het klinkt zonder meer heerlijk.  Glamping is niet cheap, dus vergeet niet je creditcard mee te nemen. ;-)