GLAM-PHONE

Tegenwoordig is je iPhone niet zomaar meer een gadget, maar een musthave voor iedereen die een beetje mee wil doen. Omdat die saaie zwarte of witte cover inmiddels al zo enorm passé is, moet je om er echt bij te horen toch wat “glam” aan je toestel toevoegen. Gelukkig zijn daar nu plenty mogelijkheden voor!

 

Je zou bijna denken dat alles al wel bestaat om je iPhone te beschermen. Maar heb je er weleens over nagedacht dat niks de openingen van je telefoon beschermt? Wanneer je iPhone in je ab fab LV hoes zit, kan hij dus alsnog beschadigd worden door bijvoorbeeld een regendruppel die in de aansluiting voor je hoofdtelefoon valt (aangezien het in Nederland bijna altijd regent). Een hele glamorous oplossing én finishing touch is de nieuwe ‘Anti-Dust Plug’.

De Anti-Dust Plug is eigenlijk heel simpel. De plug komt overeen met die van een headset. Aan het uiteinde van de plug zit een leuke versiering, een hippe gadget, een bedel of een ander uitgesproken item. De plug steek je in de aansluiting en je vangt twee vliegen in één klap: je telefoon is beschermd tegen ellende en je hebt er een super glam accesoire bij. Er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten van deze gadget, dat je je telefoon kunt aanpassen aan iedere outfit en aan iedere mood. De must have voor dit moment!

 

glamourland

 

Op deze manier is je telefoon niet alleen volledig beschermd, maar is hij ook nog eens schattig, fashionable en glamorous! So, glam up your iPhone!