Glamourland on the beach

Dat wij van Glamourland van het Glamourous leven houden is no secret. We kennen het allemaal: in de winter hebben we minder zin om lekker te gaan sporten, maar in de zomer wil je toch weer in die te gekke D&G bikini stralen. Ook wij van Glamourland moesten eraan geloven en doken de sportschool in!

 

Work that body!

Alleen gezond eten is natuurlijk niet genoeg, voor dat moordlichaam moet je ook een goede work-out hebben. Zoals we al in een vorig artikel beschreven hebben, is één van de meest populairste work-outs van het moment de insanity work-out. Het fijne hiervan is dat je hem gewoon lekker in de huiskamer kan doen, dus geen excuzes meer!

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Healthy food

Alleen gezond eten is niet genoeg, maar dat geldt natuurlijk andersom ook. Niet alleen een goede work-out is belangrijk, maar ook je eetgewoontes moeten eraan geloven voor je killer body!  Hier een aantal afslanktips:

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

* Drink een groot glas water voordat je gaat eten of als je enorm trek hebt in een snack. Het stilt je honger doordat je er vol van gaat zitten en is gelijk ook goed voor je huid. Dus dat zijn twee vliegen in één klap!

* Vervang de slechte snacks door goede snacks, zo stil je je trek terwijl je niet al teveel suikers binnenkrijgt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een appel te eten.

* Verklein je porties met één kwart of één derde.

* Snel eten is ongezond. Doordat wij allemaal zo’n haastig leven lijden, eten wij veel te snel. Dit is ook gelijk één van de grootste oorzaken waarom men steeds vaker dik wordt. Probeer met elke hap 20 maal te kauwen (32 maal is zelfs nog beter). Het schijnt dat je minimaal 20 minuten over je maaltijd moet doen, voordat je lichaam kan bepalen of je nu vol zit of niet.

 

SO EAT HEALTHY AND WORK THAT BODY!!!