Glamoureiland

Voor de meesten is de leukste tijd van het jaar (bijna) aangebroken: vakantie! Elk jaar is het weer moeilijk om te bedenken welk land je gaat verblijden met jouw aanwezigheid. Glamourland wil graag een glamorous bestemming met je delen: Ibiza!

 

Het jonge, snelle, wilde en hippe imago van Ibiza is ook Celebrityland niet ontgaan. Onder de vaste vakantiegangers zijn onder andere P. Diddy, Kylie & Dannii Minogue, Paris Hilton en Leonardo DiCaprio. Maar ook de Nederlandse celebs weten hun weg naar het magische eiland te vinden. De vaste stek van Wesley & Yolanthe, Geer, Goor, Patricia Paay, Kim Feenstra en noem maar op.

 

Deze waslijst aan A-listers is te danken aan de beste clubs, de hipste feesten en alle top DJ’s die te vinden zijn in Ibiza. Bekende clubs zijn onder meer Amnesia, Eden, Pacha en Space waar deze clubs staan voor 100% feestgarantie. In 2009 zijn er een aantal nieuwe glamourplaatsen bijgekomen zoals Sands, Delano en Ushuaia die een perfecte ambiance bieden voor een heerlijke dag aan het strand met fabulous foods en music. Mocht al de champagne je naar je hoofd stijgen, dan kan je bij een aantal clubs direct naar je bed toerollen want aan bijvoorbeeld Pacha en Ushuaia is een fantastisch hotel verbonden.

Door alle geweldige feesten zou je bijna vergeten dat er op Ibiza ook een mooie natuur is waar je echt tot rust kan komen en even kan ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Mooie rustige stranden, helderblauw water en een heerlijke temperatuur dragen ook zeker bij aan het ultieme vakantiegevoel.

De beste maand om naar Ibiza te gaan is september omdat dan alle eindfeesten bij de clubs gegeven worden. Glamourland zal dan aanwezig zijn en verslag uitbrengen zodat het voor één keer niet zal zijn: what happens in Ibiza stays in Ibiza! ;-)

 

Reporter: Edith
Twitter: o_Edith_o