Glamour voor stadion NAC

Helemaal blij worden wij van Glamourland van de uitspraak van House of Pertijs: “Screw the crisis!” En zo is het maar net. Helemaal tegendraads, zoals deze first watches and jewellery concept store is, mag House of Pertijs zich in deze ‘moeilijke’ tijden de nieuwe sponsor van NAC Breda noemen. En daar hoort natuurlijk een skybox bij. Maar dan niet zomaar eentje. De meest glamorous van Nederland!

 

Glamourland

Foto: House of Pertijs

 

Op 22 september is het een feit: De ‘Gold Bar by House of Pertijs’. Deze luxe skybox in het Rat Verlegh Stadion is een verwijzing naar de enorme baar goud die het middelpunt in de winkel van House of Pertijs in Breda vormt. Het luxe interieur is pure eyecandy. Een gouden deur, bar en zelfs gouden stadionstoelen. Wie wil dat nu niet? Door de combinatie met intens zwart en parelwit komen de items van stijlvolle merken als Jaeger-LeCoultre, Cartier en Tag Heuer perfect tot zijn recht.

 

Glamourland

Foto: House of Pertijs

 

Een ‘gouden’ kans

House of Pertijs is nu een jaar gevestigd in Breda. Tijdens de opening had eigenaar Paul Pertijs al het lef om te roepen dat hij zich niets van de crisis aantrok. Door tegen de stroom in te gaan, maakt House of Pertijs zichzelf juist succesvol. Paul Pertijs: “Wij geloven in anticyclisch investeren. Daarom past dit instapmoment als sponsor van NAC zo goed bij ons.” Een ‘gouden’ kans, noemt Paul Pertijs het. “Wie niet schiet, scoort nooit!” Daarnaast is Pertijs helemaal gek van NAC Breda. Als klein jongetje groeide hij op met de club. “Ik verheug me op de ouderwets gezellige avonden in het stadion. Geweldig dat mensen elkaar hier kunnen ontmoeten dat kan leiden tot goede vriendschappen.”

 

Glamourland

Foto: House of Pertijs

 

NAC is blij

NAC is natuurlijk razend enthousiast over het ondertekende sponsorcontract. Die laatste werd deze week getekend. Justin Goetzee, interim-directeur van NAC Breda: “Fantastisch dat een ondernemer juist nu zijn nek voor ons uitsteekt. Hiermee hopen we ook andere sponsors aan te trekken. We willen oude tijden laten herleven!” Glamourland is in ieder geval razend enthousiast. Wat ons betreft: hoe meer glamour, hoe beter. Ook in voetbalstadions.

 

Glamourland

Foto: House of Pertijs