Glamour meets charity

Woensdagavond vond in wijnbar VYNE aan de Prinsengracht in Amsterdam een wel heel bijzondere lancering plaats. Tijdens deze avond, waar we onder andere de mooi makers van glamour Nederland Mari van de Ven en Theo Hopman nog spotten, vond de onthulling plaats van een T-shirt dat door zangeres en presentatrice Kim Lian van der Meij en modeontwerper Janice speciaal ontworpen is voor de Stichting SRF.

 

De avond werd muzikaal omlijst door een voor ons onbekende, maar fantastische zangeres Jeannine La Rose die samen met de jonge dansers van de Global Dance Centre een fantastisch optreden verzorgde. We zagen het direct; dat zijn de toekomstige kandidaten voor So you think you can dance. Dat kan ook niet anders als de choreografie verzorgd is door niemand minder dan choreograaf Shaker, die ook bekend is van SYTYCD en op dit moment een van de deelnemers is aan Fort Boyard. Al deze mensen verleenden overigens geheel vrijblijvend en ten behoeve van Sandra’s stichting hun medewerking.

Toen we kim spraken vertelde ze dat het idee om een T-Shirt te ontwerpen ontstond als manier om mensen een bijdrage te kunnen laten leveren aan dit goede doel. Janice heeft vervolgens het ontwerp gemaakt en Kim Lian heeft het T-Shirt van een design voorzien. Voor Kim Lian is het een heel persoonlijk design geworden omdat ze het samen met haar beide kinderen Ronja (4) en William (2) heeft gemaakt. Het zijn dan ook daadwerkelijk hun handen die op het kledingstuk te zien zijn. Sandra Reemer (Presentatrice/Zangeres/Lifecoach) was uiteraard meer dan blij met dit initiatief: ‘Ik was zo ontzettend blij met dit idee om de opbrengst van de T-shirts ten goede te laten komen aan mijn stichting. We proberen op allerlei mogelijke manieren geld in te zamelen om kansarme kinderen te helpen. Dit is weer een mooie aanvulling op reeds bestaande acties vanuit de Stichting SRF. Door het dragen van het T-shirt, draag je ook je steentje bij aan een betere wereld’. En wie wil dat nou niet? De T-shirts zijn verkrijgbaar via www.janiceonline.nl en kosten € 59,-. Er is een dames- en een herenuitvoering. Het volledige bedrag gaat naar de Stichting SRF. Uiteraard deden we als Glamourland ook een duit in het goede doelen zakje en vertrokken we met T-shirt weer huiswaarts.