Glamorous Pink Ribbon-slipper

Stoere boots, elegante pumps, hippe sandaaltjes en zomerse slippers. Wij van Glamourland zijn steeds razend enthousiast als er zich een nieuwe eyecatcher in de modewereld voordoet. Daar wordt toch iedere dame wild van? Wellicht is deze nieuwe trend ook iets voor jou: hiermee steel je niet alleen de show op het strand, maar steun je ook Pink Ribbon. Maak kennis met de Limited Edition Uzurii Pink Ribbon Edition Switch!

 

Glamourland

Foto: Uzurii

 

Deze ultrafijne, roze slippers met een witte ‘V’ zijn compleet summerproof. Helemaal leuk: er zitten drie switches bij zodat jij je outfit kunt afstylen met de juiste kleur switch. Door het kliksysteem kun je de switch kiezen die bij jouw look past. Wordt het één van de twee Pink Ribbon-switches of de Glamour Switch uit de Luxury collectie? De keuze is aan jou. Voor wie het niet glamorous genoeg kan, heeft Uzurii ook een variant ontworpen met steentjes in de zool: de zogenoemde Magic Sool.

 

Glamourland

Foto: Uzurii

 

Uzurii wil met haar fashionable and affordable collecties graag bijdragen aan een betere wereld en ontwierp daarom deze slippers. Zij wil vrouwen op een simpele manier zich goed, bijzonder en vrouwelijk laten voelen. Met tien procent van de opbrengst van deze slipper wil Uzurii een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: Uzurii

 

Wij van Glamourland flaneren deze zomer niet alleen op high-heels maar op comfi-slippertjes. Wie doet er mee?