Glamorous Pets willen ook wat

Hoezo plastic mand met een flauw kussentje erin.

Hoezo saaie ronde vissenkom met een miniatuur toren van Pisa er in. Uw huisdier verdient toch zeker ook wel een op maat gemaakt paleisje? Gewoon, omdat het kan! En omdat wij van Glamourland zeker weten dat úw huisdier niet zomaar een huisdier is.

 

Vermogende en beroemde huisdier-eigenaren schaffen soms de gekste, meest bijzondere en exotische dieren aan. Om ze vervolgens eens lekker flink te verwennen en mee te laten genieten van de luxe die zij zelf beleven. Een dier mag niets te kort komen. Wij houden van ze en dus moeten ze de beste zorg krijgen. Sterker nog, zij moeten natuurlijk gewoon een op en top comfortabel en modern leven kunnen leiden.

 

Nieuwsgierig wat er zoal op de markt is? Glamourland vond een paar mooie huisjes voor uw geliefde huisdier.

 

Glamourland33

Foto: bornrich.com

Zie hier de Airstream-style Pet Camper van Straight Line Designs, voor uw verwende hondje. Gemaakt van glasvezel en aluminium roestvrij staal, om uw lievelingetje in stijl te laten reizen. Prijs op aanvraag.

 

Is een camper te min of spreekt design en esthetiek u meer aan? Waarom dan niet een op maat gemaakt Alabama huis van Home Best Friend’s. Dit hond-herenhuis is met de hand gemaakt uit hoogwaardig hout en waterbestendige verf. Niets ontbreekt, de kleinste details zijn er in verwerkt. Uw hond zal niet nat regenen door de dakkapel, maar ook kunt u het hele dak er af halen en in de raampjes met rooster zit onbreekbaar glas. Prijs: 5.350 dollar.

Glamourland34

Foto: bornrich.com

 

Liever diamanten? Geen probleem. Voor maar liefst 30.000 dollar heeft u een Hello Kitty hondenhok, voorzien van 7.600 kristallen kralen. Van dit exemplaar is er maar één, aangezien deze speciaal is ontworpen voor een warenhuis in Tokio.

Glamourland35

Foto: bornrich.com

 

Het luie leventje van uw kat kan nu nóg luier. Met deze Pet Tree House haalt u de natuur gewoon in huis, zo hoeft de kat niet eens meer naar buiten. Sommige exemplaren zijn zelfs zo hoog dat uw kat alle mogelijkheid tot klimmen heeft. Joe en Shelley produceren boomhutten van echte bomen in allerlei vormen en maten. Wij vragen ons wel een beetje af hoe dat zal gaan met het afbakenen van het territorium in huis… Prijs: 1.299 dollar

Glamourland36

Foto: bornrich.com

 

En dan nu: het duurste kippenhok ooit á 100.000 dollar. Een Le Petite Trainon huis, geproduceerd door het luxe gespecialiseerde warenhuis Neimun Marcus. Even speciaal voor u uitgelicht (zie tweede foto): de inrichting van deze indrukwekkende kippenwoning. Voorzien van een elegante kroonluchter, een schilderij, spiegel, speciaal broedgebied en jawel.. een bibliotheek gevuld met kip- en tuinboeken voor de ‘menselijke bezoeker’.

Glamourland39

Foto: bornrich.com

FGlamourland40

Foto: bornrich.com

 

Iedereen heeft wel eens een broedkastje in zijn tuin gehangen. In de hoop dat een musje of koolmeesje daar een nestje in gaat bouwen. Met deze luxe vogel Mansions van Extreme Birdhouse, is bewoning gegarandeerd! Prijs: variërend van 200 tot 2500 dollar.

Glamourland37

Foto: bornrich.com