Glamorous al je wooncomfort uit handen laten nemen?

Wij van Glamourland weten natuurlijk precies wat jullie Glamourlanders op vele gebieden willen. Nee, geen Personal Assistant, geen Nanny, geen privé jet en geen chauffeur deze keer, want dat is allemaal zo ‘gewoon’ tegenwoordig. Wij van Glamourland hebben dit keer iemand ontmoet die het gehele traject op woongebied, van droom naar resultaat (of daartussen), uit handen kan nemen. Van aankoop tot verbouwing, van aanpassing tot inrichting en kunst aan de muur, van A tot Z ontzorgen op jullie glamorous woonvraag. Wij van Glamourland stellen jullie graag voor aan Hans van der Putten.

 

Glamourland

Foto:  www.marouscha.com

 

Het hele woonconcept zit bij Hans in de aderen. Dat blijkt ook wel als je op je zeer jonge leeftijd de bouwtekeningen van Lego al opzij legt om zelf iets naar je eigen zin te bouwen met de beschikbare Legostenen. Of op je fietsje door het dorp fietst om alle mooie huizen te bekijken en ze daarna thuis na te tekenen. Als je dan later op 13-jarige leeftijd ook nog de jongste abonnee bent van het blad Residence, dan mag je jezelf wel een enorme liefhebber en inmiddels al een kenner noemen.

 

Glamourland

Foto: Hans van der Putten

 

“Passie voor wonen en alles wat daarbij komt kijken” noemt Hans het zelf. De ideale droomplek weten te vinden of creëren, dat is zijn ultieme doel. Hoe goed, mooi en gedreven klinkt dat?! Het enthousiasme waarmee Hans alles brengt gaf ons ook reden om hem meteen te vragen naar zijn adviezen. Door zijn jarenlange ervaring en interesse in de branche wist hij onze wensen direct te vertalen. Helaas hadden we te weinig Legostenen in huis voor een mooi nieuw te bouwen pand, maar zijn visie op kunst was zeer treffend! Onderscheidend en verrassend, ook door zijn eigen invalshoek en goede ideeën.

 

Door de betrokkenheid van Hans bij veel woningbouwprojecten heeft hij behoorlijk veel ervaring opgebouwd. Daarnaast heeft hij ook veel mensen mogen begeleiden met hun woonwensen en de vertaalslag kunnen maken tussen hun wensen en de daadwerkelijke uitvoering. Enorme gedrevenheid en vooral een persoonlijke benadering zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Heldere communicatie, een transparante werkwijze en vooral luisteren naar de klant. Helemaal waar wij Glamourlanders van houden toch?!

 

Glamourland

Foto: www.marouscha.com

 

Na gesprekken met Hans wisten wij van Glamourland dat we jullie weer iets moois konden bieden. Wij gaan immers voor het beste en willen jullie Glamourlanders daarin uiteraard weer laten delen. Ga voor meer informatie en advies over het mooie totaalconcept op woongebied naar www.hansvanderputten.nl