Gisele Bündchen

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen poseert dit keer niet alleen! Er is een foto onthuld van de cover voor Vogue Magazine waarop onder haar strapless top met polkadot print een klein buikje zichtbaar is bij de Braziliaanse schone.

Er gingen al geruchten dat het topmodel in verwachting zou zijn van haar tweede kindje. Drie jaar geleden trouwde Gisele met footballspeler Tom Brady. Samen hebben ze al een zoontje van twee, Benjamin. Officieel is de zwangerschap nog niet bevestigd.

Gisele hoort bijna al bij ‘de oude garde’, maar desondanks blijft ze jeugdig en zien we haar in de Vogue in kleurige outfits kliederend met verf.

 

 

Tevens komt Gisele met een eigen lingerielijn. Uiteraard hoefde ze niet lang te zoeken naar een campagne model, want wie kan dit nu beter dan Gisele zelf? Op de reclame posters voor haar lingerielijn is te zien hoe Gisele zich in verleidelijke poses draait om de romantische aandoende lingerie te showen. Om de collectie te promoten was Gisele ruim een maand geleden in haar geboorteland Brazilië.

 

De lingerielijn heet “Brazilian Intimates”, ook hier een kleine knipoog naar Gisele’s afkomst dus. Het kleurenpalet van de items is vrij basic. Gisele koos voor beha’s en slipjes afgewerkt met kant en gaf de afzonderlijke bh’s namen als “Diva”, “Wish”en “Rococó”.

 

Reporter: Linda Vissenberg

@linlicious