Gezelligheid in huis met deze trends

De dagen worden korter, het weer wordt guurder en dat betekent maar één ding. Glamourlanders: het wordt herfst! Nu we niet meer kunnen nippen van wijntjes op het terras, verplaatsen we de gezelligheid naar onze eigen stek. En wat is er leuker dan hot chocolate drinken met vrienden in een glamoureus interieur? Wij van Glamourland verzamelden voor jou de laatste trends op woongebied. Na het lezen van dit artikel, kan de restyling dus beginnen!

 

Streepjestrend

Strepen zijn hot dit najaar! Dik, dun, horizontaal of verticaal, alle soorten strepen zijn verantwoord voor een modisch interieur.We zien ze vooral in verschillende kleuren op de muur, of op prachtige accessoires als vazen en zachte kussens.

 

De natuur in huis

Na een drukke dag vol haast en stress is het fijn om weer tot rust te komen door nog even te wandelen in het park. Natuur brengt ons immers tot rust. Geen tijd meer voor een rondje? Haal dan de natuur in huis! Houttinten zijn ‘booming’ op dit moment: echt hout, kunststof, laminaat, behang,… Veel is tegenwoodig te verkrijgen in deze trend. Nu kom je voortaan thuis in je eigen oase van rust, wie wil dat nu niet?

 

Zwevend interieur

Liefhebbers van een modern interieur opgelet! Om je huis nog groter en moderner te laten lijken, schaf je nu best zwevende meubels aan, zonder pootjes dus. In combinatie met veel wit ziet je huis er een stuk ruimer uit. Leuke bijkomstigheid: schoonmaken is nog nooit zo handig geweest.

 

Woonkamer wordt werkkamer

Thuiswerken gebeurt steeds meer, dus zien we de computer of laptop ook vaker terugkomen in de woonkamer. Een investering in een goed bureau dat matcht bij het interieur van je woonkamer, is daarom een must. En zeg nou zelf: aan het werk in de woonkamer is toch veel gezelliger dan op een saai bovenkamertje.

 

Oranje is hip

Oranje is de trendkleur van het nieuwe seizoen! Combineer dit met grijs, wit en bruintinten en je huis is helemaal winterproof. Ook petroleumblauw, blauwgrijs, mauve, pasteltinten en zandkleuren zijn dit najaar helemaal hip.

 
Laat die pittige regen- en sneeuwbuien maar komen, wij vertoeven heerlijk in onze eigen paleisjes die er tip top uitzien! Wij van Glamourland houden ervan!