Gert en Josje

Gert Verhulst (44) bekend als “Gert van Samson”, zanger, acteur, filmregisseur, scenarioschrijver en hoofd van productiebedrijf Studio 100, ook wel de John de Mol van Belgie genoemd, en Josje Huisman zijn uit elkaar. Dat werd gisteren bekend.

Josje Huisman (26) werd bekend door het programma K2 zoekt K3. In dit programma waren Karin en Kristel (twee van drie K’s) op zoek naar een 3e zangeres zodat hun Vlaamse meidengroep K3 weer compleet was. Josje werd de gelukkige winnares en kreeg een relatie met Gert als extra hoofdprijs.

 

Gert had al eerder een relatie met één van de dames van K3. Hoewel er al eerder warme gevoelens tussen de twee waren, werd het pas in april dit jaar officieel dat Josje de miljardair had weten te strikken. Ze waren toen nog zo zeker van hun relatie dat ze dit heugelijke feit zelfs in een persbericht bekend hebben gemaakt.

 

Gisteren bracht Studio 100 naar buiten dat de prille relatie tussen Gert en Josje over is. Volgens de persmededeling hebben ze de relatie “in de best mogelijke verstandhouding” beëindigd.  Het stel wil de tijd nemen om de breuk te kunnen verwerken en vraagt de media hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren.

Nu Gert weer op de markt is vragen wij ons natuurlijk af is: wordt Kristel de nieuwe vriendin van Gert? Er is tenslotte nog één “K” van de drie over waar hij nog niet “beter kennis mee heeft gemaakt”. Vooralsnog is Gert de enige die de droom van menig man heeft waargemaakt door niet één, maar zelfs twee van de zangeressen van dit kekke clubje te strikken. En wij ons maar afvragen waar dat “Oya Lele” vandaan komt…

 

Reporter: Aletha de Regt

Twitter: @Leetjuuuuh