Gerard gaat niet naakt

Gerard Joling wil niet alles met zijn fans delen. De zanger accepteert dat een groot deel van zijn privéleven op straat ligt, maar trekt een grens bij naaktfoto’s.

“Het is een soort van gewenning”, zegt Joling over de aandacht die wordt besteed aan zijn persoonlijke leven.

“En ik vind, als je zelf graag bekend wil worden en je bent succesvol, dat je daar genoegen mee moet nemen en blij moet zijn dat er na al die jaren nog zo veel mensen in je zijn geïnteresseerd.”

Wat de 52-jarige zanger niet wil delen, zijn naaktkiekjes. “De grens ligt wel bij naaktfotografie of ondergoed”, doet hij uit de doeken. Volgens Joling wordt ‘de grens al redelijk overschreden bij BN’ers’. “Dat mensen je huis in kruipen of voor het raam gaan staan om te fotograferen, dat vind ik wel op het randje.”

 

Joling heeft zelf wel eens meegemaakt dat paparazzi foto’s maakten waar hij niet blij mee was. “Ik hoef niet mooier te zijn op een foto, maar ook niet lelijker. Ik ben wel vaker lelijker afgedrukt als ik dacht dat ik zou zijn”, legt de zanger uit.

Hij is in zo’n geval niet te beroerd om dat ook aan de betreffende fotograaf mee te delen. “Dan zeg ik: wat een verschrikkelijke kutfoto was dat, kan dat volgende keer niet een beetje anders?”

Door: Novum