Gemaskerde BN’ers: Het Moët et Chandon Masquerade Ball

Klinkt het niet als muziek in de oren, Moët Party Day? Dat vonden wij ook. En met ons velen anderen! Op maar liefst 35 plekken ter wereld, van Hong-Kong tot Japan via Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk, werd het Chandon champagneglas geheven om op klokslag 00.00 de Moët Party Day officieel te eren: een maar al te bruisende bedoening waar Glamourland even een bezoekje aan bracht. Wat moët dat moët!

 

GL

 

Place to be? Het prestigieuze Huize Fankendael. Plan de champagne? Memorabele momenten over de hele wereld creëren middels een ‘Masquerade Ball’, waarbij living life to the fullest centraal staat. Aldus Moët et Chandon. Want de savoir-fête stond in vol ornaat voor de deur, en dat mocht zeker niet onopgemerkt voorbij gaan.

 

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3759

 

Voor ons is het geen verrassing meer, dat Moët et Chandon in een adem genoemd worden met extravaganza. Wellicht heb je gehoord van de extraordinaire wereldreis voor het 250-jarig bestaan van het champagnehuis, of hun stijlvolle 270ste verjaardag in New York met global brand ambassador Roger Federer. Nee, geen feest meer compleet zonder huize Chandon. We moëten er niet aan denken..

 

GL

 

Terug naar het feest waar iedereen vrijwel onherkenbaar over de dansvloer schuifelde. Of dit aan de hoeveelheid bubbels of aan het masker lag, laten we nog even in het midden. Zeker was dat tout bekend Nederland die avond van de verleidelijke sofa kwam om gezamenlijk de savoir-fête op de kaart te zetten. Al het goede komt in 35, moet het huis gedacht hebben. Want met ons 35 andere landen die gemaskerd en al op het leven proostte.

 

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3043a

 

Één ding is zeker: of het masker aan het einde van de avond de vele glaasjes Moët in de ogen van het feestgespuis verborgen wist te houden, weten wijn-ig mensen meer. Het thema voor volgend jaar is nog niet ontmaskerd, maar legendarisch wordt het hoe dan ook!

 

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3219

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 4069

Moet Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3311

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3948

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 3209

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 5222

Moët & Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 5067

Moet Chandon 16 06 Global Celebration Day by RVDA 2934

Foto’s: Reinier van der Aart – RVDA