Geen geleuter! Wie heeft nu écht de grootste?!

Dit is toch wel waar iedereen ter wereld op heeft gewacht. Wij van Glamourland danken de Heer op onze blote knietjes, er is een instantie geweest met genoeg tijd om 80 landen te onderzoeken op de grootte van het mannelijk geslacht.

 

Uiteraard zijn wij van Glamourland niet vies van wetenschappelijk onderzoek, en brengen wij de uitslagen maar wat graag voor onze lezers in kaart.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Uit het onderzoek blijkt dat van de 80 landen, de gemiddelde pielemuis in steigerstand 14 cm meet. Het grootst geschapen continent op onze ‘aardkloot’ is Zuid-Amerika. Geen wonder dat veel dames en heren houden van een man met een kleurtje, de gemiddelde jongeheer is hier 16,5 cm.  De troostprijs gaat naar de lieftallige Koreanen, zij hebben een fluit(je) van 9,6 cm.

 

Uitgaande van gemiddelden zal een mens nog het hardst schrikken wanneer de rits van een man uit Congo open gaat, hier ligt de gemiddelde ‘lat’ wel erg hoog met maar liefst 18 cm.

 

Glamourland David Beckham

 Foto: Tumblr

Voor we over gaan tot de lijst met eindresultaten, nog een aantal bijzondere bevindingen van dit interessante onderzoek en een kleine tip!

– De juiste manier om de Sergeant-Majoor op te meten, is van het uiterste puntje tot het stuk bot achter de balzak.

– Ongeveer 3% van alle mannen wereldwijd hebben een leuter van meer dan 20 cm.

– Ongeveer 6% van alle mannen ter wereld hebben daadwerkelijk een grote maat condoom nodig.

– Wij Nederlanders scoren ver boven het gemiddelde! De heren in ons kleine kikkerlandje beschikken over gereedschap van zo’n 15,7 cm.

 

Glamourland

Glamourland

 

Mocht jouw liefje of jijzelf in de rode cijfers belanden, maak je dan vooral niet dik. Men weet hoe het gezegde luidt: “Beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert.”