Gant Rugger: Pre-Spring 2014

Gant Rugger draait volledig om het combineren van New England style met Europese designinvloeden. Dit is voor de Pre-Spring collectie 2014 niet anders, waarbij de young American traveller centraal staat die Europa op een stijlvolle manier ontdekt. Natuurlijk zijn wij van Glamourland er weer bij om jullie volledig up to date te houden: America meets Europe, once more!

 

Glamourland

Foto: Gant.com

 
De volgende lente komt Gant Rugger met een collectie van militaire invloeden, stijlvol afgewerkt met trendy animal prints en plaid blazers.Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een afgeborstelde Gant look? Trouw aan de signature look van Gant, heeft de lead designer Christopher Bastin Italiaanse uitbundigheid weten te matchen met Scandinavische eenvoud en een vleugje art deco. Het is alsof je geen andere keuze hebt dan je koffer te pakken en Europa te doorkruisen, Orient Express style!

 

Glamourland

Foto: Gant.com

 

Glamourland

Foto: Gant.com

 
Tegenstrijdige combinaties zijn duidelijk hot and happening in deze collectie. Een zebraprint maakt van een simpel legerjacket een echte statement look, terwijl een hoodie een casual touch geeft aan een marineblauwe overjas en een broek met prints. De blazer & shorts look mag de volgende lente nog even blijven, net zoals de plaid blazers en jassen.

 

Gant Rugger weet met deze collectie duidelijk de aandacht te trekken van de young urbans die al dan niet een studiebol hebben. In tegenstelling tot de skinny jeans die het straatbeeld vullen, laten deze broeken nog wat aan de verbeelding over. We willen toch niet meteen al onze troeven prijsgeven jongens?! Leg die skinnies dus maar aan de kant en kies liever voor een stijlvol paar van Gant Rugger. Business of casual, kwaliteit en snit maken nog steeds het verschil. Wedden dat ze je als gegoten zullen zitten?

 

Glamourland

Foto: Gant.com

 

glamourland

Foto: Gant.com

 
Als je dus in stijl er opuit wilt trekken, dan is een comfortabele jeans met een fris shirt en een opvallende blazer toch wel een must-have oufit voor de volgende lente. Inspiratie nodig? Gant Rugger weet wel raad! Wij van Glamourland gaan alvast wat ideetjes opdoen.