Première: Liefde, lust en hilariteit in Mannenharten 2

Het werd weer tijd voor een galapremière waar vele mannelijke harten sneller van kloppen:  Het tweede deel van de Nederlandse film Mannenharten ging maandagavond in het Amsterdamse DeLaMar Theater in première. Wij Glamourland zijn dól op zoetsappige komedies en namen een kijkje.

 

Glamourland rode loper Mannenharten 2

Foto: Martin van Os

 

Met stralende gezichten flaneerde de hele cast trots over de rode loper. De heren goed gestrikt en in de smoking, de dames in kort en lang gewaad. Bij binnenkomst was het theater bezaaid met zwevende harten en goed geklede mensen. Na een rondje handjes schudden zakte men al snel met een rode ‘Mannenharten-cocktail’ in een zachte bioscoopstoel. De presentatie van de avond lag in de handen van Ruben Nicolai die de lachspieren van de vele aanwezigen alvast opwarmde.

 

Mannenharten 2

 

In het tweede deel van Mannenharten verandert er veel in de levens van de mannen. De baby van Wouter en Nicole, gespeeld door Jeroen Spitzenbergen en Katja Herbers, drijft hen uit elkaar. Womanizer Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent. De liefde spat van het bioscoopscherm af en van begin tot eind wordt er veel gelachen in de zaal. Ons eigen oordeel: Een hilarische komedie die zeker een bezoek waard is.

 

Bekijk hier een selectie van de rode loper kiekjes:

Glamourland Mannenharten 2 (1)

Glamourland Mannenharten 2 (3)

Glamourland Mannenharten 2 (7)

Glamourland Mannenharten 2 (5)

Glamourland Mannenharten 2 (6)

Glamourland Mannenharten 2 (8)

Glamourland Mannenharten 2 (4)

Glamourland Mannenharten 2 (2)

Glamourland Mannenharten 2 (9)

Foto’s: Martin van Os