Openingsavond Excellent Beurs 2013

Afgelopen vrijdagavond mochten de galajurken en smokings weer eens uit de kast getoverd worden: Wij van Glamourland waren uitgenodigd voor de openingsavond van de exclusieve Wonen en Leven beurs in Ahoy te Rotterdam. En wat was het een bijzondere avond.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

De beurs werd feestelijk geopend door René Froger, interieur architecten Remy Meijers en Marco van Ham en door een afgevaardigde dame van stichting Heppie, gevolgd door een spetterend optreden van René Froger. Daarna vond er een veiling plaats, waarbij de exposanten hun meest bijzondere items aanboden.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

De beurs was fantastisch opgezet, prachtige stands met de meest uiteenlopende luxe artikelen op een beursvloer die maar liefst 20.000 m2 omvatte. Elke exposant had groots uitgepakt, met schitterende showrooms en de meest chique producten geëtaleerd in de mooiste vitrines. Van prachtige sieraden en horloges, meubels, jachten, hot-tubs, fashionable kleding tot zelfs sauna’s en nagebouwde tuinhuizen.

 

Glamourland    Glamourland

Foto’s: Martin van Os

 

Natuurlijk werden er ook vele culinaire hoogstandjes en drankjes aangeboden. De champagne vloeide rijkelijk en we hebben de hele avond heerlijk bij-gebabbeld met de aanwezige mede-genodigden. Later op de avond was het ook nog eens tijd voor optreden van Lee Towers, waarna DJ Labri het overnam voor (de nodige) wat snellere deuntjes.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

Hoofdredactrice Erieke Kuitert in een zijden jurk, ontworpen voor koningin Maxima.

Avec les compliments:

Pearl Dronkers – Couturier, Rocco Leenders – Styling

 

Wij van Glamourland hebben ons tot diep in de nacht vermaakt, zowel bij de stands als op de dansvloer. Wij kunnen dan ook vol overtuiging concluderen dat het een geslaagde openingsavond was. Maar ook de beursdagen zelf ontbrak het niet aan sfeer en entertainment. Modeshows van Ronald Kolk en JOSH V en diverse lezingen en workshops maakten elke beursdag tot een waar festijn. Op naar de volgende editie!

 

Glamourland

JOSH V Modeshow – Foto: Martin van Os