Glamourland tip: Haartrends zomer 2015

Wat het ene seizoen echt niet kan, is het andere seizoen helemaal hot. Zo blijven er altijd wel ontwikkelingen ontstaan op het gebied van haar.  Glamourland wilt natuurlijk niet graag achterblijven en doet vrolijk mee. Dit zijn de haartrends voor de zomer 2015!

 

DE LOB – Misschien dat het je niks zegt maar dit kapsel is op het moment het meest gevraagde kapsel bij de kapper. De lob is niets meer en niets minder dan een lange bob. Het fijne van de lob is dat je er zoveel mee kunt. Je kan het netjes dragen door het stijl te föhnen en/of te stijlen. Maar wat nu helemaal hot is zijn de gentle waves.  Die creëer je door simpelweg wat slag in het haar te maken. Heb je al  slag in je haar van jezelf? Laat het dan gewoon natuurlijk opdrogen! Ideaal want dan kan je ook je schoonheidsslaapje langer houden.

 

Glamourland Lob

Foto: Pinterest

 

In the middle – Eerst was Ombre dé trend op het gebied van haar kleuring. Nu maakt deze look plaats voor het bronde, ook wel Tortoiseshell – Balayage genoemd. Het is gebaseerd op het bruine schild van een schildpad.  Het is een overloop van verschillende soorten bruintinten en valt vaak donkerder uit dan de ombre look. Balayage bestaat vaak uit de kleuren goudblond, mahonie, chocolade, honing en andere warme tinten.

 

Ga je naar de kapper? Vergeet dan niet een paar foto’s mee te nemen zodat de kapper een duidelijk beeld heeft van wat je wilt. So let the summer begin!