Flying beauty

Het wordt weer tijd om in te pakken. Of je nou naar Bali of naar de Malediven gaat, je Louis Vuitton koffer wordt vol gepakt met maxi- en cocktaildresses, je Louboutins en bikini’s. Maar wat nog belangrijker is, hoe hou je een glanzend huidje bij aankomst, nadat je uren in de lucht hebt gezeten? Met de juiste producten in je handbagage kom je een heel eind. Maar welke beauty- en verzorgingsproducten moet je dan meenemen en wat mag er uberhaupt mee in het vliegtuig? Glamourland geeft raad!

 

Glamourland Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

 

De regels wat betreft het meenemen van vloeibare producten zijn bijna iedereen wel bekend. Je mag geen vloeibare producten in verpakkingen van groter dan 100 ml meenemen in je handbagage. Alle vloeistoffen, maar ook je crèmes, gels en sprays, moeten bij elkaar verpakt worden in een transparante zak of tas met een maximale inhoud van 1 liter (denk aan een ziplock bag). Een handige tip van Glamourland is om samples en testers nooit weg te gooien, deze hebben namelijk een ideaal formaat voor in de handbagage.

 

Glamourland Chanel travel

Foto: Tumblr

 

In het vliegtuig is vooral extra hydratatie erg belangrijk. Aangezien je huid zo ontzettend droog wordt door het vliegen, moet je echt extra smeren en en water drinken onderweg. Zorg voor een extra voedende en hydraterende creme. Het beste is om tijdens de vlucht meerdere malen te smeren. Het geeft je huid een lekkere boost en droogt hierdoor niet uit. Zo tegen de landing wil je uiteraard je make up een touch up geven, dus pak ook een prettige concealer en een goede poeder in. Producten met een gelige ondertoon verdoezelen blauwe wallen en geven je gezicht een frisse uitstraling, ondanks je slopende vlucht in die veel te krappe vliegtuigstoelen!

 

Producten die je verder niet moet vergeten:
– dag- en nachtcrème
– een vette lipverzorging
– travelsize desinfecterende handgel en handcrème
– oogcrème
– foundation of poeder
– een mini deodorant

 

Wij hebben hier alvast een paar summer goodies voor jou, zodat je fris en fruitig het vliegtuig uitstapt.

 

Glamourland

 

1. Chanel Le Vernis, “Summertime de Chanel”: Island, Delight, Holiday
2. Bobbi Brown Brightening Finishing Powder
3. Dr. Van Der Hoog Crazy Cranberry Masker
4. Estee Lauder Advanced Night Repair Eye
5. Bobbi Brown Lip Balm
6. Nivea Facial Cleansing Wipes
7. Jean Paul Gaultier Classique Deodorant Spray
8. Guerlain Super Aqua-Serum Intense Hydration Wrinkle Plumper
9. Estee Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator
10. Tweezerman Mini Nail Rescue Kit

 

Redactie van Glamourland wenst jou in ieder geval een fabulous vakantie vol glamour, cocktails en zon!