Flirt, Foxy en Floozy komen naar je lippen toe deze zomer!

Deze zomer blijft telkens verrassen met zon, regen(bogen) en alles ertussenin. Ook het onder velen geliefde Delilah Cosmetics verrast deze zomer met nieuwe producten voor vrouwen die van zichzelf en de wereld om zich heen houden en beide nog wat mooier willen maken.

 

Flirt, Foxy en Floozy heten de jongste aanwinsten van het Britse beautyhuis Delilah: drie nieuwe kleuren lipstick die alle drie een warme ondertoon en glinsterend koraal bezitten en perfect te dragen zijn op lazy summerdays of een zwoele zomeravond, waarvan je wil dat hij nooit eindigt. De 3 F’s zijn om je lippen bij af te likken!

 

 

Lipstick is als de kers op de slagroom: het finaliseert je outfit en make-up en heb je eens een slechte dag, met een shot lipstick kun je er altijd weer tegenaan. Zeker met de drie nieuwe kleuren van Delilah, variërend van zacht perzik tot warm -of zelfs heet!- rood.

 

Delilah is een Hebreeuwse naam en staat voor amoureus en delicaat. Het beautyhuis mag al vele vrouwen tot haar vaste klantenkring rekenen en ook celebs weten haar met verve te dragen, van actrice Sylvia Hoeks tot zangeres Emili Sandé en actrice Ophelia Lovibond. De producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen.

 

Delilah Benelux

 

Flirt is een frisse en neutrale kleur met een subtiele vleug koraal en is er één die je eigenlijk elke dag wel op kunt (en wil) doen, of je nu druk achter je laptop aan het werk bent, op je fiets de grachten van Amsterdam herontdekt of een Latte Macchiato op de boulevard drinkt.

 

Delilah_flirt

 

Foxy is de kleur voor de gelukkigen onder ons die deze zomer al een tikkeltje tot behoorlijk sunkissed zijn. Met haar zachte perzikachtige kleur, waar het koraal doorheen glinstert, laat Foxy je nog meer stralen tijdens die prosecco aan zee of afterwork drinks met je collega’s.

 

Delilah_Foxy

 

Floozy is echt zo’n rood die de diva in elke vrouw naar boven haalt. Ook in deze tint is de warme ondertoon met koraal present die je lippen nog meer in het zonnetje zetten, ook ‘s avonds tijdens dat dinertje met Don J. en ‘s nachts, op de dansvloer van de heetste club in town. So #kissmedelilah!

 

Delilah_floozy

 

De nieuwe lipsticksensaties zijn voor €30,- verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Delilah, waaronder de -nog nat van de lak- nieuwe House of Delilah flagshipstore aan de Leliegracht 50D in Amsterdam. Ook al zo’n fan? Onder de meest originele Nederlandse social media beauty-foto met #delilahbenelux verloot Delilah een volledige make-up makeover. Jawel, dat is inclusief de producten! #mostwanted