Filmtip: Tom Ford’s eigen ‘Nocturnal Animals’

Tom Ford en Gucci waren ooit bijna synoniem voor sexy mode met een Italiaanse touch. Tom Ford heeft na een jarenlange carrière op het hoogste niveau in de modewereld, een nieuwe richting gekozen. Hij schrijft, maakt en regisseert nu films. Zijn laatste film Nocturnal Animals scoort hoge toppen op filmfestivals en wordt door professionals warm onthaald. Ook wij van Glamourland kregen al een voorsmaakje van de thriller en delen graag onze bevindingen met jullie.

 

glamourland-ford-nocturnal-animals

Tom Ford – Foto: Time.com / Perry

 

Nocturnal Animals vertelt het geheime verleden van een vrouw die in een kunstgalerij werkt maar heel wat op haar kerfstok heeft. Ze had de liefde van haar leven (gespeeld door de eeuwig sexy Jake Gyllenhaal) maar koos toch voor abortus en joeg dan haar geliefde door een duivels pact de dood in.

 

Glamourland

Foto: Universal Pictures

 

Zin om even te bibberen bij deze duizelingwekkende psychologische thriller, dan raden wij alvast deze film aan. Al was het maar om Tom Ford weer te zien scoren: na de modewereld, loopt nu ook de filmwereld storm voor deze talentvolle Amerikaan. Nocturnal Animals draait nu in de bioscoop, bekijk hier de trailer: