Op de filmset van Heksen Bestaan Niet

Er waren eens vier heksen, die in het hele Glamourland bekend stonden om hun betoverende schoonheid…

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is afgelopen week bekend gemaakt welke heksen van eigen bodem rollen zullen vertolken in de film ‘Heksen Bestaan Niet’. Wij van Glamourland laten ons graag betoveren en mochten gisteren een kijkje nemen op de filmset.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

Leontine Borsato zal samen met haar jongste zoon Senna te zien zijn in deze spannende familiefilm. Zij speelt één van de hoofdrollen, de rol van de boosaardige sterrenheks Concuela. Senna Borsato speelt Roy het beste vriendje van het meisje Katie, die wordt gespeeld door Aliyah Kolf de 14-jarige winnares van ‘Hollands Got Talent’.

 

Leontine: “Ik vind het heerlijk om een ‘slechte heks’ te mogen spelen. Maar ik vind het nóg specialer om samen met mijn zoon in deze film te spelen, dat is echt uniek! We hebben er beiden heel, heel veel zin in!”.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

Leontine Borsato maakte op 15-jarige leeftijd al haar acteerdebuut in de Tv-serie ‘Briefgeheim’. Vele rollen in musicals, series en films volgden waaronder ‘De Jantjes’, ‘Voetbalvrouwen’, ‘Plop en de Pinguin’, ‘Ollie Hartmoed en het Gordijnpaleis’ en ‘Caps Club’. Voor haar zoon Senna (12) is de rol van Roy zijn acteerdebuut.

 

Naast Senna maken ook zangeressen Eva Simons, Do en Sharon Doorson met deze film hun debuut op het witte doek. Jörgen Raymann had al eerder een rolletje als Hommel in ‘Erik of het kleine Insectenboek’ maar zal in dit heksensprookje zijn eerste hoofdrol gaan spelen. Verder bestaat de cast onder andere uit Vincent Banic, in Nederland vooral bekend geworden door zijn rol in de jongerenserie ‘Het Huis Anubis’, en Dolores Leeuwin, presentatrice van ‘Het Klokhuis’.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

Voor de sterrenheksen zijn bijzondere creaties ontworpen door fashion designer Sepehr Maghsoudi. Maghsoudi was één van de finalisten van het Tv-programma ‘Project Catwalk’. Hij won tweemaal de ‘Edgar Vos Couture’- prijs en werd in 2012 ‘Fashion Designer van het jaar’.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

De opnames van ‘Heksen Bestaan Niet’ zijn inmiddels begonnen en vinden plaats in Nederland en op de Canarische eilanden. De spannende familiefilm is vanaf woensdag 18 juni 2014 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

 

En ze leefden nog lang en gelukkig…