Fijn om weer single te zijn!

Wat vroeger een taboe was is in deze tijd de normaalste zaak van de wereld: SINGLE!! Ja je leest het goed, vrijgezel. Heel veel personen vinden het verschrikkelijk om alleen te zijn maar eigenlijk moet je juist de voordelen eruit halen. Oké, oké… je mag de eerste paar weken, misschien wel maanden, echt wel in je flanellen pyjama met een doos chocola op schoot huilend naar liefdesfilms kijken. Maar na die weken is het genoeg. Haal het beste uit jezelf, dit zijn 5 tips om happy single te worden!

 

Glamourland-Dom-Perignon

Foto: Dom Perignon

 

“Being single doesn’t mean you’re weak; it means you’re strong enough to wait for what you really deserve.”

 

1) Maak je huis ex-vrij. Je bent genoodzaakt om je leven opnieuw in te richten dus is dit een mooi kansje om je huis ook gelijk een make-over te geven. Haal alle foto’s van hem en jou weg en vervang oude eyecatchers door nieuwe.

 

2) Stap uit die pyjama en pak jezelf aan. Ga naar de kapper en breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist en pedicure. Haal het beste uit jezelf want door jezelf goed te verzorgen voel jij je ook een stuk beter. Houd dit goed bij, onthoud dat je een geoliede machine bent die behoefte heeft aan onderhoud!

 

3) Shop till you drop! Ga er lekker op uit met je vriendinnen en schaf een nieuwe garderobe aan. Maak de P.C. Hooftstraat onveilig of boek een ticket naar Parijs.

 

Gooisch

Foto: Dinand van der Wal

 

4) Ga niet thuis zitten mokken, die tijd heb je gehad en glamorous powervrouwen doen dat natuurlijk niet. Ga lekker uit met je vriendinnen, maak contact en flirt! Aan aandacht krijgen ga je niet dood. Houd het natuurlijk het wel classy.

 

5) Stort je op je werk en zorg dat je nog beter wordt in je werkzaamheden. Niets is zo aantrekkelijk dan een vrouw die slaagt in het leven en dat aan zichzelf te danken heeft.

 

Glamourland-Moët-et-Chandon

Foto: Moët et Chandon

 

Geniet ervan om weer happy single te zijn!