FHM Buurmeisje 2012

Vandaag nemen we je mee naar de Panama in Amsterdam, waar de FHM Buurmeisje 2012 finale plaats heeft gevonden. Elf leuke, vlotte en mooie dames hebben gestreden om deze titel van het jaar en wij doen je verslag!

 

Na de aankondiging van ieder meisje volgt de bikini ronde, dé ronde waar iedereen naar heeft uitgekeken. Iedere finaliste loopt in haar mooiste bikini over de catwalk en moet op het einde even een sexy dansje doen. Zelfs het presentatie duo ontkomt er niet aan om ook even het dansje te doen, als de laatste finaliste weer op haar plaats staat.

 

Na een korte pauze is het tijd om de professionele foto’s te bekijken die FHM van de dames heeft laten maken. Het thema van de foto-shoot was (hoe origineel ;-) ) “sexy meisje op het plateland”….en sexy waren ze zeker!

Toen het publiek opgewarmd was van alle foto’s, was het tijd voor de talentenronde. Veel om het lijf had dit niet. Van snoep uitdelen, een radslag mét banaan om dan een liedje te laten horen, cocktail shaken, buikdansen (de enige met het “echte” talent), nog een liedje, lapdance act en ga zo maar door en na nog een kleine break het moment van de avond: de kroning van het Buurmeisje van 2012.

 

Nadat de jury een paar mooie pluspunten vertelde over de winnares, wordt op het scherm de winnende foto en naam getoond: Angelien uit Leeuwarden! Gefeliciteerd! :)

 

Om 0:00 uur was het spektakel afgelopen en was er de officiele afterparty met onder andere Jaap (van de X-Factor) en Fajah Lourens (van GTST). We hebben een heerlijke avond gehad!