Festivalitis

Wanneer de zon dan eindelijk begint te schijnen in ons druilerig landje, steekt het de kop op: festivalitis. Het kruipt naar boven langs je flipflops, door je shortje, tot in je fabulous festivalkapsel. Een oncontroleerbare kriebel bij het horen van de beats op de weide, vrolijke mensen om je heen… Need we say more? Het is festivaltijd!

 

Parkfeesten, Dour festival, Tropical Mondays, Sziget festival, etc… Onze Glamourlandagenda puilt uit van de leuke uitnodigingen, maar we kijken toch wel echt het allermeest uit naar één van de beste dancefestivals ter wereld: Tomorrowland. Het anders zo rustieke Boom in België wordt op 26, 27 en 28 juli gedurende 3 dagen omgetoverd in een feeërieke sprookjeswereld, waar mensen de taal van de beats spreken, dj’s hun set spelen vanuit een stapel stoffige reuzenboeken en waar de gekste outfits volkomen normaal lijken.

 

Glamourland

Foto: Tomorrowland.be

 

Onze buren staan in alle hoeken van de wereld bekend om hun geweldig festivalseizoen (Werchter, Dour, Francofolies, Summerfestival, Pukkelpop, …) maar met Tomorrowland hebben ze toch wel echt de hoofdvogel afgeschoten. De festivalgangers komen met speciale partyflights van heinde en verre om deze 3 dagen van full madness mee te maken. Wat wil je ook met klinkende namen als Avicii, Hardwell, Afrojack, Steve Aoki, Martin Solveig, David Guetta vs Nicky Romero, Sven Väth, etc… ?

 

Geen tickets? Dan ben je jammer genoeg één van de vele ongelukkigen die vruchteloos voor hun computer hebben gezeten tijdens de voorverkoop… Gelukkig zullen onze Glamourlandreporters er wel alles aan doen om je het gevoel te geven dat je er helemaal bij hoort. Vanop de eerste rij geven we je een full report over de 3 dagen Tomorrowland-gekte. Trek dus je leukste (en meest comfortabele) festivalboots aan en geniet mee van de beats. Oh ja, via Tomorrowland TV op youtube.com ben je zo dichtbij dat je de lauwe pilsjes bijna proeft vanuit je luie zetel!

 

Geen inspiratie voor je fake-festival-3-daagse? Trek dan één van deze lieverdjes aan!

 

Glamourland

Foto: eu.riverisland.com

Glamourland

Foto: newlook.com

Glamourland

Foto: newlook.com

Glamourland

Foto: publicurban.com

 

Wij van Glamourland kijken er al volop naar uit!