FashionWeek Amsterdam: Nieuwkomer AM\WESTEN

Afgelopen weekend stond modeminnend Nederland op de kop voor FashionWeek Amsterdam. Ook voor de modeshow van AM\WESTEN zaten wij van Glamourland weer front row om hun eerste spektakel te beleven.

 

Zowel de show als de nieuwe collectie vertoonden verrassende elementen binnen een wereld van contrasten. Denk aan een klassieke minimalistische show met ontwerpen die erg draagbaar en makkelijk te combineren zijn. We zagen verschillende duurzame stoffen voorbijkomen zoals leer en zijde. Dat zien we het graag!

 

PHOTOGRAPHERPHOTOGRAPHER

Foto’s: Team Peter Stigter

 

“In onze ontwerpen spelen we met contrasten van harde lijnen in combinatie met soepel vallende materialen. Dit hebben we tijdens FashionWeek doorgetrokken in het contrast tussen de ontwerpen, de muziek en de uitstraling van de show”, vertelt Annemarie Westen – designer van het label. “Door de versterking van die drie tegenpolen bij elkaar, vertel je een krachtig verhaal.”

 

De collectie was zeer tijdloos die de kracht van het vrouwelijke lichaam benadrukt. Well done miss Westen! Bekijk hieronder een gedeelte van de collectie:

 

PHOTOGRAPHER PHOTOGRAPHER

PHOTOGRAPHER PHOTOGRAPHER

PHOTOGRAPHER PHOTOGRAPHER

PHOTOGRAPHER PHOTOGRAPHER

PHOTOGRAPHER PHOTOGRAPHER

Foto’s: Team Peter Stigter