Fashiontalent spotted: Domenico Cioffi

Glamourland is altijd ‘on top of’ de laatste modetrends, nieuwtjes en ontwikkelingen. Natuurlijk delen wij alles met jou zodat jij altijd de juiste weetjes weet en de laatste nieuwtjes hoort. Tijdens Amsterdam Fashion Week hebben wij van Glamourland een kersverse upcoming modetalent gespot: Domenico Cioffi met zijn hippe winter 2013 collectie genaamd Sky Void.

 

Foto: Peter Stigter

Voor zijn stijlvolle Sky Void collectie heeft Domenico zich laten inspireren door Moorse kunst, de architectuur van New York en de film TRON: Legacy. Deze unieke inspiratiebronnen vormen samen een aantrekkelijke, abstracte en minimalistische wintercollectie waar iedere vrouw zich uniek, krachtig en zelfverzekerd in voelt.

 

Foto: Peter Stigter

Domenico Cioffi combineert in zijn wintercollectie gitzwart, kobaltblauw en  babyblauw in abstracte vormen (de skyline van New York). Belangrijke kernwoorden voor de collectie zijn technologie, avontuur en innovatie (de film TRON: Legacy). Dit zie je terug in bijvoorbeeld het gebruik van plastic als materiaal voor de kobaltblauwe rokken. De Moorse kunstinvloeden zijn vooral terug te zien in de hoeden, zonnebrillen, schoenen en onder andere de plastic zonneklep met gaten in de klep.

 

Foto: Peter Stigter

Een buitengewoon mooie collectie voor de vrouw die niet houdt van liefelijke printjes en stofjes maar die een statement wil maken met een onovertroffen en onafhankelijke look!

 

Foto: Peter Stigter