The Fashion World of Jean Paul Gaultier

The Fashion World of Jean Paul Gaultier:‘From the sidewalk to the Catwalk’ gaat over de 35-jarige carrière van de beroemde Franse couturier. En al 35 jaar zo’n fantástische carrière te mogen hebben moet natuurlijk gevierd worden. De bubbels en de hors d’oeuvres laten we staan, dit keer gaan we naar een heuse tentoonstelling van meneer J.P.G. himself.

 

Natuurlijk is dit geen kleinburgerlijke tentoonstelling en wij van Glamourland hebben het als een spróókje ervaren. In elke ruimte was veel bijzonders te zien. De tentoonstelling bestaat uit zes verschillende ruimtes met zes verschillende thema’s: The Odyssey of Jean Paul Gaultier, The Boudoir , Skin Deep , Punk Cancan , Urban Jungle en Metropolis.

 

Het leuke aan deze tentoonstelling is dat het actief is, er overal iets beweegt en er op verschillende plekken gebruik is gemaakt van geluidseffecten. De meest bijzondere en verbazingwekkende creaties komen voorbij en natuurlijk ontbreken de beroemde outfits voor onder andere Madonna niet in deze tentoonstelling. Door deze ervaring komt men veel over de mode-koning Jean Paul Gaultier en zijn glamorous creaties te weten. Na afloop van deze spectaculaire en indrukwekkende kijkshow was er natuurlijk de mogelijkheid om wat leuke souvenirs te verzamelen uit de presentjeswinkel. Tenslotte is dit een must voor elke Glamourlander onder ons.

 

The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the sidewalk to the Catwalk is nog te bewonderen tot 12 Mei 2013 in de Kunsthal te Rotterdam. Een must see voor elke Glamour queen!