EXPENSIVE LOOKING

Overal waar je komt zie je wel iemand in een uiterst stijlvolle, dure en glamorous look lopen. En maar denken, waar zou zij dat hebben gekocht? Hoe fijn zou het zijn om er zelf ook iedere dag zo bij te lopen? Met een zucht denken wij direct aan onze bankrekening. “Dit gaat nooit lukken!” Als je zo denkt, heb je het goed mis. Glamourland weet hoe jij er van top tot teen moet bijlopen om er uit te zien like a real glamourlander!

 

Be superchic

De kleurencombinatie zwart/wit is succes gegarandeerd. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte broek met een witte blouse. Of draag je liever een rok? Draag dan een witte rok met een zwarte top en wit vestje. Zwarte kledingstukken met een witte bies of omgekeerd, komen in de regel ook erg elegant over. Get inspired by Coco Chanel! Let er wel op dat je er niet uitziet als een serveerster, dat is voor niemand elegant. It’s all about the details!

 

glamourland

 

Elegantie

Ga voor de chique modellen en stijlvolle lijnen. Dit creëert de perfecte expensive look. Glamourland geeft je een idee:

– Een rechte rok of een kokerrok
– Een hoog sluitend bloesje met lange mouwen (en misschien wel met roesjes)
– Een broek met een vouw
– Een perfect vallend colbertje
– Een broek met rechte pijpen of smal toelopende pijpen (dit is veel chiquer dan wijd uitlopende pijpen)
– Een high waisted look

 

Effen kleuren of klassieke prints

De effen en gedekte kleuren stralen meer chic uit, dan felle kleuren of wilde prints. Uiteraard kan je de look wel met een felle eyecatcher afmaken, maar doe niet té gek.

– Chique kleuren: zwart, wit, donkerblauw, parelgrijs, naturel tinten en camel
– Chique prints: krijtstreep, pied de poule en een klein ruitje

 

Eyecatcher  

Heb je een setje echte juwelen? Focus je daar dan op. Ga vooral voor een simpele look, zodat alle aandacht naar dat ene, bijzzondere item gaat. Dit zal zorgen voor een dure uitstraling van je hele look. Of ga voor een it-accessoire. Vele designerlooks zijn erg duur, maar een klein accessoire van een it-merk is al sneller binnen handbereik. Maar ga niet over de top met merken, want less is more!

 

glamourland

 

Strass, parels of diamantjes?

Misschien zijn ze dan niet echt, het straalt wel ‘expensive’ uit! Als je er spaarzaam mee omgaat en ze combineert met een goed doordachte, stijlvolle outfit, wek je de indruk dat ze echt zijn. Het is superchic, maar ga wel voor een goede – en niet al te goedkope – imitatie.

 

Your attitude

Je houding en je bewegingen zijn minstens even belangrijk als je outfit. Sta en zit rechtop en train jezelf erin om je gecontroleerd te bewegen. Straal zekerheid en elegantie uit. En als finishing touch: high heels. Hoge hakken kunnen helpen om je bewuster van je houding te maken en ze geven iedere vrouw meer vrouwelijkheid.

 

Voor alle glamourlanders: limits exist only in the mind! Alles is mogelijk, je moet er alleen wel wat voor doen. But it’s worth it!

 

glamourland