Exclusieve Glamourland Lezersreis!

Wij Glamourlanders houden van genieten en wij houden jullie natuurlijk graag op de hoogte van alle exclusieve aangelegenheden. We kregen nu een tip voor een exclusieve vakantie waar wij van Glamourland onszelf al helemaal zien zitten. En jullie kunnen er nu ook naar toe, met korting!

 

Dé nieuwe vakantie beleving op Zuid-Tenerife: Baobab Suites

 

Glamourland

Foto: BaobabSuites©

 

Baobab Suites op Tenerife ligt op 1 kilometer vanaf het zandstrand Playa del Duque waar men met een gratis shuttle service naar toe wordt gebracht. Het blijft natuurlijk toch vakantie, dus worden we graag op onze wenken bediend en laten we ons heerlijk in de watten leggen. Op 500 meter afstand is het hart van de luxe wijk Adeje. Hier vind je vooral de mensen met de goed gevulde beurs, waarbij sommigen niet schromen om dit te laten zien door middel van opzichtige merkkleding, dure zonnebrillen en de laatste tassen van merken als Prada, Louis Vuitton en Gucci.

 

Baobab Suites is een luxe vakantieresidentie zonder de schreeuwerige animatie en is geschikt voor stellen, sporters, groepen vrienden maar ook voor families. Er zijn diverse suites met luxueus ingerichte privé eigendommen en variërend in grootte; van studio’s tot aan suites met 4 slaapkamers voor 10 personen.

 

Glamourland

Foto: BaobabSuites©

 

De volledig ingerichte suites zijn uiterst modern en toch Mediterraans ingericht met een ruim terras waarbij sommige suites over een privé zwembad en jacuzzi beschikken. De suites beschikken tevens over een volledig ingerichte keuken inclusief wasmachine en droger, voor de Glamourlanders onder ons die zich geroepen voelen om nog wat huishoudelijks te doen tijdens de vakantie. Anders staat het natuurlijk gewoon leuk op de foto’s voor het thuisfront.

 

Iedere slaapkamer heeft minimaal één eigen badkamer. Dus zelfs als je met zijn tienen bent is iedereen op tijd klaar voor het ontbijt, wat overigens ook inbegrepen is en plaats vindt op je eigen terras. Niets teveel gezegd toch? Wij weten wel waar jullie van houden. We stoppen jullie niet zomaar in een hostel!

 

Glamourland

Foto: BaobabSuites©

 

Baobab Suites is splinternieuw en gaat deze zomer open, er kan worden geboekt met aankomst vanaf 9 oktober 2013. Dat gaat dus een glamorous najaar en winter worden want ook in de winter is Tenerife een heerlijke warme vakantiebestemming. De bouw van Baobab Suites is volledig klaar, momenteel worden de laatste decoratieve werkzaamheden uitgevoerd om het geheel compleet en sfeervol te maken. Volgend jaar is er zelfs een compleet sportcomplex met alle denkbare mogelijkheden aan Baobab toegevoegd.

 

Glamourland

Foto: BaobabSuites©

 

“Quanta costa” zeggen we dan op z’n Spaans en hoor ik jullie stiekem denken. Ter illustratie een voorbeeld hoe gunstig de prijs-kwaliteitsverhouding is: voor een gezin met 4 kinderen (leeftijden 3, 5, 6 en 9) in een 2-slaapkamer suite bergzicht kost € 294,- voor het complete gezin per nacht. Voor een hele week betaal je dus € 2058,- inclusief ontbijt (exclusief vluchten). Zo zijn er voorbeelden te over.

 

En nu komt het mooie, want Glamourland zou Glamourland niet zijn als we niet iets leuks voor jullie zouden hebben. Op alle winterboekingen gemaakt vóór 31 oktober 2013 krijgen Glamourland lezers een speciale korting van maar liefst 10% op Baobab Suites. Als extra’s voor onze Glamourlanders zit daar uiteraard nog veel meer bij! Gratis shuttle service naar het Playa del Duque strand, gratis Wi-Fi, een gratis parkeerplaats voor de eventuele huurauto, een kinderwelkomstpakket voor gezinnen, huisgemaakte limonade bij het zwembad (voordat de bubbels open gaan) en vers fruit.

 

Glamourland

Foto: BaobabSuites©

 

Neem contact op met één van onderstaande agentschappen en zij kunnen geheel vrijblijvend een offerte maken inclusief vluchten. Geef aan dat het om de Glamourland lezersreis gaat en zij zullen de 10% Glamourland korting op de accommodatie verwerken in de offerte.

‘Nos Vemos en Tenerife’!

 

Globe Travel Team

Marielle Henzen-Van Boekel

Walstraat 40-42

5341 CK Oss

Tel: 0412-654800

Mob: 06-21819892

Fax: 0412-654809

marielle@travel-team.nl

www.travel-team.nl

 

Departures

Monique de Vos

De Run 5404

5504 DE Veldhoven

Tel: 040-2300570

Mob: 06-29000544

Fax: 040-2301105

info@departures.nl

www.departures.nl