Exclusief: Rolls-Royce & Bentley Weekend

Vele liefhebbers van klassieke schoonheden verzamelden zich voor de cocktailsoiree van het Rolls-Royce & Bentley Weekend in het Classic Park te Boxtel. Dat de zuiderlingen weten hoe ze een partijtje (kedeng-ke)denderend moeten maken is wellicht bekend. Een welgevallige combinatie van onze twee favoriete vierwielers, mevrouw Bentley en meneer Rolls-Royce, bleek voor ons van Glamourland een uitstekend moment om dat enthousiasme eens uit te testen.

 

Bentley Rolls Royce weekend Glamourland

Foto: Martin van Os

 

Na een polonaise aan klassieke wagens werd het weekend ingeluid met een waar avondbal, gevuld met menig trotse eigenaar van de eerder genoemde bolides. Uiteraard met een bijbehorende beauty. Voor deze laatste partij was couturier Paul Schulten ingeschakeld om een show te geven.

 

Bentley Rolls-Royce weekend Glamourland

Bentley Rolls Royce weekend - modeshow Paul Schulten - Glamourland

Foto’s: Martin van Os

 

De Rolls beauty’s bleken echter meer het type voor de aansluitende veiling. Zo kwam er onder de hamer: een gesigneerde polo, kunstwerkjes, veel wijn, nog meer dinertjes en een blik Persian Caviar. Dit alles werd zorgvuldig gedeponeerd op de met Louis Vuitton bekleedde achterbanken.

 

Bentley Rolls Royce weekend - François-Léon Van der Velden en Hossein Akef (eigenaar Persian Caviar) Glamourland

Bentley Rolls-Royce weekend Glamourland

Foto’s: Martin van Os

 

Gelukkig hoefden we nog lang niet naar huis. Voor velen vond de afterparty plaats in kasteelhotel de Ruwenberg. Deze eertijds adellijke behuizing vormde de perfecte locatie om het feest in stijl af te sluiten met een welverdiend bubbeltje in bad en bed.

 

Hotel De Ruwenberg

Foto: De Ruwenberg

 

Na een uitgebreid Ruwenbergs (anti-kater)ontbijt koersden de autofanaten naar een lotgenoten meeting. De livemuziek bracht de stemming er weer flink in. Zat je nog verlegen om een Royce of Bentley? Geen probleem, diverse verkopers hadden ze in alle maten, kleuren en soorten uitgestald staan. Zoals men in Nederland al zegt: krakende wagens rijden het langst.