EXCLUSIEF Interview met Antonio Sabato Jr

Op een dag werden wij gebeld door Hollywood Produksiyon, of wij een interview wilden met Antonio Sabato Jr… Uhmm hallo?! Wat is dat voor vraag, ja natuurlijk!

Deze knappe man kennen wij in Nederland het best van zijn rol in The Bold & The Beautifull, waarin hij jarenlang de rol van Dante Damiano vertolkte. Ook is hij model voor Calvin Klein geweest, wat hem bepaald geen windeieren heeft gelegd want daarmee verkreeg hij zijn wereldwijde bekendheid. Als 12-jarig jongetje verhuisde hij met zijn acterende Italiaanse vader, Tsjechische moeder en zus naar Amerika om daar een nieuw leven op te bouwen, iets wat hen toch aardig gelukt is! Hij spreekt dus vloeiend Italiaans, een beetje Tsjechisch en zijn huidige vrouw komt van Hawaï; een multiculti gezin dus. Met laatstgenoemde heeft hij 1 zoontje van bijna 18 maanden en nog 2 kinderen uit eerdere relaties.

Glamourland vroeg hem de oren van het hoofd over zijn huwelijk (meneer is onlangs getrouwd), zijn hobby’s, zijn toekomstplannen, zijn knappe voorkomen en het meest belangrijk; hoe blijf je zo knap? ;)

 

Jouw eerste keer in Nederland, hoe bevalt het so far en wat doe je hier?

Super leuk. De mensen hier zijn erg vriendelijk en vooral erg nuchter! Is echt wel een groot verschil met LA waar ik woon, daar leven de mensen bijna van de gossip. Ook vind ik het bewonderenswaardig dat iedereen Engels spreekt! En ook echt iedereen fietst hier, in mijn stad doet men alles met de auto, al is het om de hoek.
Ik ben eigenlijk in Nederland voor een kleine tussenstop en vertrek over een paar dagen naar Istanbul om daar wat productiebedrijven te ontmoeten, ook heb ik een aantal fotoshoots en interviews op de planning staan.

 

Heb je veel van Amsterdam kunnen zien?

Vanmorgen ben ik naar het Anne Frank Huis geweest, eigenlijk liepen wij er toevallig langs en toen riep ik dat ik heel graag naar binnen wilde. Erg indrukwekkend om te zien, ik heb via mijn moeder Joodse roots en kende het verhaal natuurlijk al, maar om het dan daadwerkelijk gezien te hebben is toch wat anders. Dit ga ik zeker aan mijn kinderen vertellen als ik weer thuis ben!

Over kinderen gesproken, hoe bevalt het vader zijn?

Heel erg goed, ik geniet erg van mijn gezin.

 

Zie jij jouw kinderen regelmatig?

Elke dag! Ik heb 3 kinderen, de oudste is 18 en de jongste bijna 18 maanden. Gelukkig wonen mijn exen dichtbij zodat ik ze elke dag kan zien. Wij leven op goede voet met elkaar en ik heb veel respect voor mijn ex-vrouwen. Mijn huidige vrouw Cheryl kan ook goed met hen opschieten en van jaloezie of machtsstrijd is dan ook geen sprake.

 

Wat nou als één van jouw kinderen op een dag besluit ook te gaan acteren?

Geen probleem, whatever makes you happy! Ik leer mijn kinderen om vooral hun dromen na te jagen, en als die droom dan acteren is, so be it.

 

Waarom hebben jouw ouders ooit besloten naar Amerika te verhuizen?
Mijn ouders hebben altijd heel hard gewerkt en kwamen daarmee niet veel verder, dus toen de kans zich voordeed om te verhuizen naar The States, grepen zij die met beide handen aan. Mijn vader was acteur en er waren gewoon meer rollen in Amerika dan in Italië waren. Zij hebben hun leven stopgezet in Italië om ons een betere toekomst te geven. Ik ben hun erg dankbaar daarvoor.

Wat zijn jouw toekomstplannen?
Ik wil gewoon zo lang mogelijk doorgaan met acteren, mij bezighouden met mijn eigen bedrijf en veel tijd en liefde in mijn gezin steken.

Eigen bedrijf?
Behalve acteren heb ik een bedrijf dat custom made motoren aanbiedt. Motoren zijn al jaren een grote hobby van mij. Ik koop zeg maar een standaard motor op en begin dan weer opnieuw die motor op te bouwen, maar dan naar wens van de koper. En ja, ik doe dat helemaal zelf. Verder richt ik mij ook op gezondheidsvoeding; ik ontwikkel een gezonde levensstijl voor mensen met daarbij voeding, training en coaching. Op den duur wil ik mijn bedrijf ook franchisen.

Zo zo, je bent wel flink bezig met een gezonde lifestyle!
Dat klopt! Ik wil mij graag lekker voelen en leef zo gezond mogelijk. Thuis sport ik elke dag en als ik op reis ben doe ik oefeningen in mijn hotelkamer. Verder eet ik heel bewust en gezond, ik rook niet, drink niet en drugs al helemaal niet.

Wat is jouw ultieme manier om te ontspannen?
In Hawaï op het strand hangen en vissen!

Tot slot, heb je misschien nog wat beauty tips & trics voor onze lezers?
Gezond leven! En verder vind ik ouder worden niet zo erg, ik heb nu af en toe wat grijze haren, so what?! Leef gewoon gezond, doe aan sport en accepteer jezelf zoals je bent.

Meneer Sabato heeft mij in ieder geval betoverd! Wat een aardige, charmante man. Als hij geen werk meer kan krijgen als acteur wil hij wel bij Glamourland werken, uiteraard als mijn chauffeur; in pak en elke keer als ik uit de auto stap legt hij een rode loper uit. Klinkt als de ideale man toch?

 
Met dank aan Hollywood Produksiyon & Christian Looman, mijn favoriete Glamourland reporter en dé PR-man in Nederland van Antonio Sabato Jr.