Exclusief: Dít is de nieuwste Jo Malone London boutique in Nederland!

Dat de parfumerie een geschenk uit de hemel zijn, is niets nieuws. Daar waar de parfum de kers op de taart is bij de gemiddelde vrouw lijkt het credo “a woman’s perfume tells more about her than her handwriting” niets dan waarheid te bevatten. En dus juichen wij ieder nieuw geopende geurenshop van harte toe. En wat een toeval, drie maal hoera! Het Britse high-end beautymerk Jo Malone London is bezig zichzelf flink op de kaart te zetten in Nederland.

 

jo-malone-philippines

 

Om precies te zijn in de Bijenkorf in Rotterdam. Voor eenieder die een zwak heeft voor merken met prachtige producten, tailormade principes, afgewerkt met smakelijke, karakteristieke verpakkingen is het noodzakelijk om een uurtje vrij te plannen om eens een luchtje te scheppen.

 

Opening Jo Malone Boutique Rotterdam_Yootha Wong Loi Sing (2)_photo credits Joris van Lieverloo fotografie 1Opening Jo Malone London Boutique Rotterdam_ice cream 1

 

Bij Jo Malone London vind je op maat gemaakte geuren volgens het ‘Tailor your sent’ principe, waarbij verschillende geuren gecombineerd kunnen worden tot je perfecte parfum. Wie na het brouwen van de eigen aroma het huis nog in een nieuw jasje wilt steken qua is bij het high –end merk op de goede plek en tevens voor diverse beauty- en lifestyleproducten raak je niet uit gesnoven.

 

Opening Jo Malone Boutique Rotterdam_Carolien, Sanne & Yootha_photo credits Joris van Lieverloo fotografie

 

Klinkt als een ver-van-je-bed show, is het echter niet! Uren reizen voor Jo Malone London is niet nodig: de boutique in Rotterdam is inmiddels de vierde die geopend wordt in Nederland. Allen bieden op maat gemaakte luxe, geïnspireerd op de alom bekende Britse cultuur.

 

Officiele opening Jo Malone London Boutique Rotterdam_photo credits Joris van Lieverloo fotografie

 

De twijfelaars onder ons die hierna nog niet overtuigd zijn kunnen een bezoekje aan De Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam waar ze je in geur en kleur uit kunnen leggen wat ze allemaal nog meer te bieden hebben!

 

Foto’s: Joris van Lieverloo Fotografie